Dilan Polat Nasıl Kara Para Aklama Yapti? Dilan Polat Kimdir? sorularının cevabı birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Yılmaz Erdoğan Bölüm Başı Ne Kadar Alıyor? Yılmaz Erdoğan Bölüm Başı Ne Kadar Alıyor?

Dilan Polat (1)

Dilan Polat Nasıl Kara Para Aklama Yapti?

Güzellik merkezleri üzerinden kara para aklama iddiaları ile gündeme gelen Dilan Polat vermiş olduğu ifadelerde şu ifadeleri kullanmıştı: “Benim ortağı olduğum şirketler güzellik merkezidir. Kadınlara güzellik ile ilgili hizmetler veriyoruz. Ben reklam yüzüyüm. Aile şirketlerimizin, ürün tanıtım reklamlarını yapıyorum, şube reklamlarını yapıyorum. Kendi güzellik merkezimde bulunan çalışanların eğitimleri ve disiplinleri ile ilgileniyorum. Benim asıl işim reklamdır. Ben sadece reklam yapıyorum. Fatura kesmeyi bilmem. Şirketlerde mali müşavirler olduğunu biliyorum, vergi işleri ile onların ilgilendiğini biliyorum. Bu şirketlere kara para diye tabir edilen yasa dışı paraların geldiğini hiç bilmiyorum. Öyle bir şeye şahitlik etmedim”

 “Ben bahsin ne olduğunu bilmem. Gelen paraların yasa dışı bahis ile ilgili bir ilgisi yoktur. Böyle bir şeyi kimseden duymadım. Biz aileyiz, örgüt diye bir şey olamaz. Eşimin ailesi kendi ailem olmadığı için benim ailem gibi oldu. Vergi konularını bildiğim kadarıyla mali müşavir ve muhasebecilerimiz hallediyor. Benim sahte fatura, naylon fatura gibi şeylerle bir ilgim yoktur. Fatura kesmeyi bile bilmem işimizin ticari boyutu ile eşim ilgileniyor. Üzerime atılı suçları ben işlemedim bunlar ile bir alakam yoktur. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin”

Dilan Polat (2)

Dilan Polat Kimdir?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 doğumlu ve İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İki kardeşi bulunan Polat, annesini genç yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyümüştür. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı yaparak adım atan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğraflarını çekmiştir. 2017 yılında ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açmıştır. Dilan Polat adı altında açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin çeşitli illerinde şubeleri bulunmaktaydı.