Siirt Pervari Arası Kaç Km? Siirt Pervari Arası Kaç Km?

Amerika'da çalışmak ve vatadanşlık almak isteyenlerin başvuru yaptıkları uygulamardam biri olan Green Card, kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılan ve merak edilen konular arasında. Arama motorlarında kullanıcılar tarafından Green Card Nedir? Green Card Ücreti Ne kadar? Green Card Şartları Nelerdir? gibi sorular sıklıkla aratılıyor. Peki Green Card Ücreti Ne Kadar? Green Card Nedir? sorularının detaylar haberimizde...

Green Card Nedir?

Green Card, ABD'de sürekli oturma ve çalışma izni sağlayan bir belgedir. Green Card sahipleri, Amerikan vatandaşlarıyla aynı haklara sahip olurlar ve ABD'de yaşama, çalışma, iş kurma ve devlet memuru olma gibi olanaklara sahiptirler. Ayrıca, ABD'ye yerleştikten sonra 5 yıl içinde tam vatandaşlık başvurusu yapabilirler.

Green Card Ucreti Ne Kadar Green Card Nedir1

Green Card Başvurusu ve Şartları Nelerdir?

Green Card başvurusu, lise mezunu olma ve son 5 yılda en az 2 yıl uzmanlık gerektiren bir işte çalışma gibi belirli şartları içerir. Başvurular, genellikle online olarak dvprogram.state.gov adresinden yapılır ve kimlik bilgileri ile varsa eş ve çocukların bilgilerini içermelidir. Türkiye, Green Card başvurusu yapabilen ülkeler arasındadır.

Green Card Ucreti Ne Kadar Green Card Nedir12

Green Card Ücreti Ne Kadar?

Green Card başvurusu ücretsizdir, ancak İngilizce bilmeyenlerin başvuru sürecinde yardım alması gerekebilir. Green Card kazananlar, Amerika'ya yerleşmek için bazı ödemeler yapmak zorunda kalabilirler.

Kaynak: R. Rüzgar Yel