Karaman'da 24 Haziran Pazartesi günü hava sıcak ve açık olacak. Gündüz 35°C'ye kadar yükselen sıcaklık, gece 18°C'ye düşecek. Kuzeyden esen rüzgarla birlikte nem oranı %15 olacak. Güneş ışınlarının yoğun olduğu bu günde yüksek UV indeksi nedeniyle dikkatli olunmalı.

Kuş Evleri Huzurevi Sakinleriyle Birlikte Ağaçlara Yerleştirildi Kuş Evleri Huzurevi Sakinleriyle Birlikte Ağaçlara Yerleştirildi

Gündüz:
Karaman'da 24 Haziran Pazartesi günü hava genel olarak açık ve sıcak olacak. Gün içerisinde en yüksek sıcaklık 35°C'ye ulaşacak. Rüzgarın yönü kuzeyden olup, saatte 10 - 15 km hızla esecek. Nem oranı %15 seviyelerinde olacak ve UV indeksi 10 / 11 olarak ölçülecek, bu da oldukça yüksek bir güneş radyasyonu anlamına geliyor. Güneş sabah saat 5:27'de doğacak ve akşam 20:11'de batacak.

Gece:
Gece saatlerinde hava yine genel olarak açık olacak ve en düşük sıcaklık 18°C'ye kadar düşecek. Rüzgarın yönü güney-güneydoğudan eserek saatte 10 - 15 km hızında olacak. Nem oranı %26'ya yükselecek. UV indeksi gece boyunca 0 / 11 olacak, yani herhangi bir zararlı güneş radyasyonu olmayacak. Ay, gece 22:39'da doğacak ve sabah 7:29'da batacak. Ay evresi ise eski şişkin ay olacak.

Karaman'da 24 Haziran Pazartesi günü dışarıda vakit geçirecekler için sıcak hava ve yüksek UV indeksi göz önünde bulundurularak güneş koruyucu kullanılması ve bol su tüketilmesi önerilir.

Kaynak: HATİCE KARACA