Kayseri’de evlilik hazırlığı yapan bir çiftin geleceği, kız evinin damat adayından yüksek beklentileri yüzünden belirsizliğe girdi. Kız tarafının istekleri karşısında şok yaşayan damat adayı F.D., evlilikten vazgeçme kararı aldı. Çiftçilikle uğraşan F.D., sevgilisine unutulmaz bir evlilik teklifi hazırladı. Yılki atları eşliğinde 68 bin TL değerinde bir tektaş yüzükle evlenme teklif eden F.D., bu romantik teklifin ardından kız isteme sürecinde beklenmedik taleplerle karşılaştı.

30 Burma Bilezik Bir Ev Istedi Ortalik Karisti1

30 TANE BURMA BİLEZİK VE EV DE İSTENDİ

3 milyona yakın araç denetlendi 500 bine yakın sürücüye işlem yapıldı 3 milyona yakın araç denetlendi 500 bine yakın sürücüye işlem yapıldı

Kız isteme sürecinde gelin adayı N.S.Ç.'nin talepleri, F.D.'yi büyük bir şaşkınlık içinde bıraktı. Söz kesiminden birkaç gün önce, gelin adayı ve ailesi damat adayını bir kafede görüşmeye çağırarak düğün için taleplerini sıraladı. İddiaya göre, gelin adayı, söz kesilmesinde kahve fincanı içinde sıfır kilometre bir otomobil anahtarı ve nişan öncesinde 200 bin TL değerinde bir yüzük talep etti. Ayrıca, düğün öncesinde 3+1 bir ev, 30 adet burma bilezik ve dünyaca ünlü bir telefon markasının son modelinin alınmasını istedi.

Bu taleplerin toplam maliyeti, yaklaşık 15 milyon TL'yi buldu. F.D., evin iç döşemesi de dahil olmak üzere tüm isteklerin oldukça yüksek olduğunu belirtti. Gelin adayı için en pahalı eşyaların ve telefonların alınması istendi.

30 Burma Bilezik Bir Ev Istedi Ortalik Karisti2

F.D., yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: “Gelin adayının babası, Kayseri’deki Hacılar Belediyesi'ne gelerek üzerime kayıtlı ev, arsa ve tarlaların listesini çıkartmış. Ayrıca mahallemizde kapı kapı gezerek hakkımda bilgi toplamış. Bu işlemler, sanki bir istihbarat çalışması gibi. Baba, bu bilgileri topladıktan sonra evlenmemize onay verdi. Kendisi ve verilerini paylaşan belediye yetkilileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Gelin adayı N.S.Ç., benden istediği ev ve otomobili nikahtan önce onun üzerine yapmamı şart koştu. Dolandırılmaktan son anda kurtuldum. Taleplerini reddettim ve onlara, ‘Bunları siz bana alın, ben de size iç güveyi geleyim’ dedim.”

Bu ilginç gelişmeler, sosyal medyada geniş yankı buldu ve Kayseri'de büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ