Ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba, uzun süredir mücadele ettiği astım hastalığı nedeniyle ABD'nin Miami şehrindeki evinde hayatını kaybetti. 69 yaşındaki oyuncunun vefatı, yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Ahu Tuğba'nın vefat haberi, yakın dostu Nuri Alço tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Alço, yaptığı paylaşımda, "Canım dostum Ahu'nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm. Ahu'muzu kaybettik," ifadelerini kullandı.

Ahu Tuğba Kimdir?

Gerçek adı Tuğba Çetin olan Ahu Tuğba, 1955 yılında İstanbul Yeşilköy'de doğdu. Tek çocuk olarak dünyaya gelen Tuğba, İstanbul Amerikan Kız Lisesi ve Robert Lisesi'nden mezun olduktan sonra Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölümünde eğitim aldı. Ancak, bir yönetmenin kendisini keşfetmesi üzerine eğitimini yarım bırakarak sinema kariyerine adım attı.

Yenidoğan Çetesi: Sağlık Bakanlığı açıklması Yenidoğan Çetesi: Sağlık Bakanlığı açıklması

Hayatı boyunca 10 kez evlenen Ahu Tuğba'nın, 1991 doğumlu Anjelik adında bir kızı bulunuyor. Son yıllarını ABD'nin Florida eyaletindeki Miami şehrinde kızıyla birlikte geçiren usta oyuncu, 1 Eylül 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

kgrthaber.com olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Kaynak: HABER MERKEZİ