Aydın'ın Köşk ilçesi Baklaköy Mahallesi yakınlarında öğle saatlerinde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, Hamit Görgülü idaresindeki 09 AHB 821 plakalı otomobil sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulmaya başladı. Savrulan otomobil şarampole uçarak takla atıp ağaca çarparak durabilirken kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Kadın girişimciyi evinde vahşice öldürdüler Kadın girişimciyi evinde vahşice öldürdüler

Annelerini Hastaneye Goturmek Icin Yola Cikmislardi 2 Olu1

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde yolcu konumunda bulunan Mehmet Yeşil'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, kazadan ağır yaralı olarak kurtulan otomobil sürücüsü Hamit Görgülü ise yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılmadı. 
 
Köşk ilçesine bağlı kırsal Uzundere Köyü'nde yaşayan Mehmet Yeşil'in Aydın'da ikamet eden eniştesi Hamit Görgülü ile sabah saatlerinde Aydın'da hastaneden anneleri için sıra aldıkları öğrenildi. Yaşlı ve rahatsız olduğu için annelerinin hastanede uzun süre beklememesi için önce sıra alıp randevu saati yaklaşınca annelerini almak için köye gittikleri öğrenildi. 
 
  
               

Kaynak: İHA