Birçok kişi tarafından merak edilen sorular arasında Arzu Çerkezoğlu Çerkez mi? sorusunun cevabı yer alıyor.

Arzu Çerkezoğlu kimdir?

Arzu Çerkezoğlu, Türk sendikacı ve siyasetçidir. 11 Ağustos 1969 tarihinde Artvin'in Şavşat ilçesinde doğan Çerkezoğlu, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur ve pratisyen hekimlik yapmıştır. Öğrencilik yıllarında İstanbul Öğrenci Dernekleri Federasyonu'nda kurucu genel sekreterlik yapmıştır. Sağlık emekçilerinin sendikal mücadelesinde önemli roller üstlenmiş, Tüm Sağlık Sen ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası'nda şube başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası'nda genel sekreterlik ve genel başkanlık yapmıştır. 2013 yılında DİSK Genel Sekreteri seçilmiş, 2018 yılına kadar bu görevi sürdürmüştür. Ayrıca 2018 Türkiye genel seçimlerinde CHP İzmir milletvekili aday adayı olmuştur.

Arzu Çerkezoğlu Çerkez mi?

Tarım Bakanlığı yeni hileli gıda listesini açıkladı: Bu ürünler dolabınızda olabilir Tarım Bakanlığı yeni hileli gıda listesini açıkladı: Bu ürünler dolabınızda olabilir

Arzu Çerkezoğlu’nun Artvin'in Şavşat ilçesinde doğduğu bilinmektedir fakat Çerkez olup olmadığıyla ilgili bilgi mevcut değildir.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL