Barış Arduç Kim?
Barış arduç 9 Ekim 1987 yılında İsviçre’de üç kardeş olarak büyüyen anne babası emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldiği ve aslen baba tarafından Arnavut kökenli olduğu baba tarafından Ordu Fatsa'lı, anne tarafından Artvin'li olarak bilinmektedir.  Ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı. Türkiye’nin yakışıklı, sempatik, ve saygın oyuncularından olmayı başaran Arduç, İlk olarak, 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili , Pis Yedili  gibi dizilerde rol aldıktan sonra 2012 yılında Benim İçin Üzülme, 2013-2014Bugünün Saraylısı ve 2015yılında Racon: Ailem İçin gibi dizilerde rol aldı.
Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran (2015-2017) yılında başrolünü oynadığı ve yaz dizisi olarak başlayan ve oynadığı yıllarda Türkiye’de ve Yurt dışında büyük ses getiren  Kiralık Aşk adlı dizide yer aldı. Daha sonrasında Kuzgun ve Çukur adlı dizilerde de rol aldı. Son olarak ise, 2021-2023 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldığı ve her oynadığı dizide başarı elde eden Türkiye’nin önemli oyuncularından biri olarak bilinmektedir..

Şevval Sam İlk Kiminle Evlendi? Şevval Sam İlk Kiminle Evlendi?

Baris Arduc Cocugu Var Mi (2)


Barış Arduç Evli Mi?
2020 yılında kendi gibi başarılı oyuncu ve yazar Gupse Özay ile mutlu bir birliktelik yaşarken evliliğe adım atan yakışıklı ve başarılı oyuncu evliliklerini gözden ve magazin dünyasından uzak mutlu bir şekilde sürdürmektedir. Çiftin 9 Eylül 2022'de de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Mutlu ve aşk dolu evlilikleri olduğu bilinen çift Türkiye’nin örnek çiftleri arasında da yer almaktadır.


Barış Arduç İtalyanca Biliyor Mu?
Kiralık Aşk dizisinde popülerliği yakalayan ve  deyim yerindeyse bir Rönesans adamını canlandırıyor Arduç: İtalyanca biliyor, şarabın iyisinden anlıyor, resim ve heykel merakı var, opera dinliyor, iyi yemek yapıyor, kibar, ruha hitap ettiği bir rolü canlandıran oyuncu başarısıyla göz dolduran oyuncularımızdandır.

Kaynak: HATİCE KARACA