Karamanlı Çiftçilerden Su İstiyoruz Seçim Vaadi İstemiyoruz Çıkışı Karamanlı Çiftçilerden Su İstiyoruz Seçim Vaadi İstemiyoruz Çıkışı

Karaman FK Kulüp Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz yaptığı basın açıklamasında:

Karaman FK’nın resmi olmasa da sosyal medya ve haber siteleri aracılığıyla adayı olan sayın Ahmet Kapar'ın açıklamalarını büyük bir şaşkınlık İçerisinde takip ettim. Kendisi daha önce hiç duymadığı yada sonra dan eklenen bir konu gibi 25 Milyon TL istememizin şaşkınlığını yansıtarak bir algı çalışması yapmaktadır.

Kulübümüz daha önce 2 kez Kongre sürecine gitmiştir, bahsettiği gibi 2 gün içinde sürpriz olan bir durum değildir. 2 kez kongre sürecine gittiğimiz halde Karaman'ın derdiyle dertlenen şu an ki Başkan adayı Ahmet Kapar kongrelere kulüp üyesi olduğu halde katılım sağlamamıştır. Ortalık durulmuş Kriz büyümüş ve krizi fırsata çevirmek adına mevcut yönetimle ara ara temaslar kurarak çoğunlukla medya üzerinden süreç bugünlere getirilmiştir.

Her adımının planlı olduğunu düşündüğümüz süreç ilmek ilmek örülerek sanki Kulübün bugüne gelmesinde hiç katkımız yokmuş, yarınları için de para isteyerek kulübün geleceğine ipotek koyduğumuz algısı yaratılmaktadır. Bu algı en kibar tabir ile 'KOMİK' olarak tarif edebileceğimiz bir durumdur.

Şehrin önde gelenleri ile kulübün geleceği hakkında ki temaslarımız çok çok öncelere dayanmaktadır. Hiçbir ego ya da şahsi çıkar gözetmeksizin yapmaya çalıştığımız temasların uzun sürmesi neticesinde Teknik direktörümüz ve Oyuncularımız ile yollar ayrılmak zorunda kalmıştır. Yönetim belirsizliğin uzun sürmesi neticesinde kulübün işletme giderleri de üzerine eklenerek adeta kulüp zarara uğratılmıştır.

Ahmet Beyin bahsettiği 5-6 Milyon borç sadece resmi kurumlara olan ve bizim takibinde olduğumuz tutardır. Kulübün resmi borcu sadece resmi kurumlara değil şahıslara ve tarafıma olan tutarları da kapsamaktadır.

Zira kendisine daha önce ki kurabildiğimiz kısıtlı temaslarımızda içerisinde bizim de olacağımız bir yönetim kadrosu kurulması halinde yada bizimle istişare edilerek planlan bir yapı olmak şartıyla geçen sezon için harcanan 43 Milyon TL Toplam da harcanan 4.5M Euro gibi bir tutarın üstü çizilerek buna ek en az 200bin EURO olmak şartıyla, biriken bilgi ve tecrübemizle destek vereceğimizi taahhüt ettik. Bu sözlerimizin arkasında olduğumuzun bilinmesi isterim. Verdiğimiz sözü tutacağımızı da bütün Karaman Kamuoyu bilmektedir.

*Bizim aldığımız, alacağımız her kararı önceden bilen sayın Ahmet Kapar’ı medya üzerinden “Haberim Yoktu” algısını bırakmaya ve derdi gerçekten KARAMAN ve KARAMAN FK ise güçlü yönetim kurmak adına sorumluluk almaya davet ediyorum.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL