Güzel oyuncu Bensu Soral ve eşi Hakan Baş ilişkileri ile gündeme geldi. Peki Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı? Bensu Soral Kimdir? Hakan Baş Kimdir? işte emrak edilen tüm soruların cevabı haberimizde sizlerle.


Bensu Soral Kimdir?
Ekranların güzel oyuncusu Bensu Soral, 23 Mart 1991 tarihinde Bursa’da dünya ya geldi. Bensu Soral, Bursa’da mobilyacı bir baba’nın kızıdır. Babasının adı Hamdi, annesinin adı ise Sebahat Soral’dır. Ünlü oyuncunun bir de ikiz kardeşi vardır. İkiz kardeşinin ismi Bedirhan olarak karşımıza çıkıyor. Güzel oyuncunun bir de kendisi gibi oyuncu kız kardeşi bulunuyor. Kendisini ekranlarda sıkça gördüğümüz Hande Soral, Bensu Soral’ın kardeşidir.  Şuan 33 yaşında olan ekranların sevilen ve güzel oyuncusu Bensu Soral hâlen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik üzerine eğitim görmektedir.

Bensu Soral Ve Hakan Bas Ayrildi Mi (2)
Hakan Baş Kimdir?
İş insanı Hakan Baş kimdir sorusunu sizlerden duyar gibiyiz. Peki ekranların güzel oyuncusu Bensu Soral ile evli olan Hakan Baş Kimdir? işte merak edilen sorunun cevabı. Hakan Baş, iş insanı ve girişimci olarak tanınmaktadır. İş insanı Hakan Baş, 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Baş eğitimini Cornell Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamladı. Hakan Baş, ekonomi alanında aldığı eğitimin ardından yurt içinde ve yurt dışında çeşitli bankalarda çalıştığı biliniyor. 

Sarp Bozkurt kimdir? Karısını aldattı mı? Sarp Bozkurt kimdir? Karısını aldattı mı?

Bensu Soral Ve Hakan Bas Ayrildi Mi (1)
Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı?
ekranların güzel, başarılı oyuncusu Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş evlilikleri ile tekrar gündeme geldi. Peki Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı? bu sorunun cevabını sizler için derledik. Bensu Soral ve Hakan Baş çifti mutlu ilişkilerini 2018 yılında evliliğe taşıdılar. Sürekli ayrılık haberleri ile gündeme gelen Bensu Soral ve Hakan Baş çifti evliliklerinde sıkıntılar yaşasalar da ayrılmadılar.

Kaynak: HATİCE KARACA