Urgan Mahallesi’nde bulunun Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi’nde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, 11. sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen 17 yaşındaki A.G. ile 17 yaşındaki Mehmet Eren Parlak  okulun yerleşkesi içerisindeki spor salonunda bulundukları sırada tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.G., iddiaya göre Antalya İl Emniyet Müdürlüğünde polis olan ve senelik iznini kullanmak üzere ailesinin yanına Karaman'a gelen dayısına ait tabanca ile öğretmen ve diğer öğrencilerin gözü önünde Mehmet Eren Parlak’a 3 el ateş ederek göğsünden ve elinden vurdu.

Mehmet Eren Icin Son Gorev Gozyaslari Sel Oldu11

Apartmanda yangın geceyi aydınlattı Apartmanda yangın geceyi aydınlattı

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonrasında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Eren Parlak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mehmet Eren toprağa verildi

Cinayete kurban giden Mehmet Eren Parlak için Hamidiye Mahallesi’ndeki Ahmet Yesevi Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Namaza, Parlak’ın ailesi, arkadaşları, yakınları, vatandaşlar ve Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan katıldı. Kılınan namazın ardından Parlak’ın cenazesi şehir mezarlığında dualarla defnedildi. 

Mehmet Eren Icin Son Gorev Gozyaslari Sel Oldu8

Amca konuştu: "Dün gece 12'te tutuklandı"

Açıklama yapan Mehmet Eren'in amcası Yusuf Parlak, "Karaman'da şüpheli şahıs dün gece 12'te tutuklandı. Şahsın tutuklanmasındaki süreci çok değerli avukatlarımızla takip etmekteyiz." dedi.

Mehmet Eren Icin Son Gorev Gozyaslari Sel Oldu11

Şüpheli tutuklandı

Olaydan sonra polis tarafından tabanca ile birlikte yakalanan şüpheli A.G. emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN