Türk sinemasının önemli isimlerinden usta aktör Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında sevindirici gelişmeler yaşandı. Jülide Kural, Kadir İnanır’ın tedavi sürecinin olumlu bir seyir izlediğini duyurdu.

Kadir Inanirin Saglik Durumu2Kadir İnanır’ın sağlık süreci

Kadir İnanır, 24 Mart’ta beyin damarına pıhtı atması sonucu Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yoğun bakımda geçirdiği dört aylık sürecin sonrasında, normal odaya alınıp taburcu edilmişti. Ardından temmuz ayında akciğerinde meydana gelen enfeksiyon nedeniyle Koç Üniversitesi Hastanesi’nde yeniden tedavi altına alındı.

Kadir Inanirin Saglik Durumu1Şu anda 75 yaşında olan İnanır’ın fizik tedavi süreci devam etmekte. Jülide Kural, usta sanatçının sağlığının her geçen daha gün iyiye gittiğini ve yakın zamanda taburcu olacağını müjdeledi.

Kadir Inanirin Saglik Durumu3

Pınar Deniz nasıl ünlü oldu? Pınar Deniz nasıl ünlü oldu?

Jülide Kural, “Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var. Fizik tedaviye devam edeceğiz. Onun yaşamla bağı çok güçlü; memleket meselelerine duyduğu kaygı ve umudunu sürdürüyor,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Jülide Kural, Kadir İnanır’ın sinemayı özlemle anımsadığını ve gülümsemesini hiç eksik etmediğini belirtti. “Eskiye oranla daha az gülse de o güzel gülümsemesini bizden sakınmıyor,” dedi.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI