Geçtiğimiz günlerde 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından katledilen 2 masum genç kız gündemi derinden sarsmıştı. Sosyal medya bu içler acısı olayı gündeminden düşürmedi. Bu yaşanan olayın ardından ise Ebu Bekir Sofuoğlu kendine ait sosyal medya platformundan öyle bir yorum yaptı ki tepkiler anında geldi. 
Ebu Bekir Sofuoğlu Ne İş Yapar?
Sosyal medya platformlarında yaptığı yorumlar ile gündeme gelen Ebu Bekir Sofuoğlu, bu defa da geçtiğimiz günlerde 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından katledilen 2 masum genç kız için yorum yaparak tepki topladı. Peki Ebu Bekir Sofuoğlu Ne İş Yapar? işte detaylar.. Bekir Sofuoğlu’nun kim olduğu ve ne iş yaptığı birçok kişi tarafından araştırılıyor. Ebu Bekir Sofuoğlu, tarih profesörü ve yazar olarak karşımıza çıkıyor. Ebu Bekir Sofuoğlu’nun birçok yayınlanmış eserleri de mevcuttur. Başlıca eserleri ise; Osmanlı Devleti'nde Islahatların Yeri ve I. Meşrutiyet, 1851-1912 Arası Osmanlı Arşiv Belgelerine Göre Kosova'da, Osmanlı'ya 3 Siyonist Suikast ve Balkanlarda Kuşatma Var!. 

84 yaşındaki adam 321 Cami yaptı 84 yaşındaki adam 321 Cami yaptı

Ebu Bekir Sofuoglu Kimdir-1
Ebu Bekir Sofuoğlu Kimdir?
Gündemde yaşanan bazı olaylara yorum yaparak tepki çeken Ebu Bekir Sofuoğlu, arama motorlarında hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki Ebu Bekir Sofuoğlu Kimdir? işte detaylar.. Ebu Bekir Sofuoğlu, 1968 Sakarya doğumludur. Eğitim hayatına Sakarya İmam Hatip Lisesi'nde başlamış,  akademik kariyerine ise  1992 yılında Marmara Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun olarak adım atmıştır. Ardından, 1994 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal-Siyaset Anabilim Dalı'nda yüksek lisansını tamamlamıştır. Ebu Bekir Sofuoğlu, İngilizce, Arapça, Rusça, Sırpça gibi çeşitli diller bilmektedir.

Kaynak: İHA