Güler Sabancı Türkiye Ekonomisi hakkında ne dedi? Güler Sabancı Türkiye Ekonomisi hakkında ne dedi?

Genç iş insanı Emir Bahadır, babalık hayalini gerçekleştirmek için Amerika’da taşıyıcı anne yöntemini tercih etti. Haziran ayında New York’ta dünyaya gelen kızı Mira’ya Fransız bir dadı tutarak dikkatleri üzerine çekti. Peki, Emir Bahadır kimdir? İşte, iş insanının hayatı ve özel yaşamına dair merak edilenler...

Emir Bahadir Kimdir Emir Bahadir Sevgilisi Var Mi (1)

İş İnsanı Emir Bahadır Kimdir?

Emir Bahadır, 28 yaşında, New York Üniversitesi Teknoloji ve İşletme Yönetimi mezunudur. Bahadiring Realty NYC'nin kurucu ve yöneticisi olan Bahadır, Türkiye'nin köklü gayrimenkul şirketlerinden birinin dördüncü kuşak temsilcisidir. Gayrimenkul geliştirme, inşaat ve satış yönetiminde derin bir bilgi birikimine sahiptir.

Emir Bahadir Kimdir Emir Bahadir Sevgilisi Var Mi (3)

Emir Bahadır taşıyıcı anne yöntemiyle nasıl baba oldu?

Babalık hayalini gerçekleştirmek için Türkiye'de yasak olan taşıyıcı anne yöntemini Amerika’da kullanan Bahadır, haziran ayında minik kızı Mira'ya kavuşmuştur. Mira, adının İspanyolca'da "bakmak" anlamına geldiğini belirten Bahadır, gerekli tüm yasal işlemleri tamamladıktan sonra kızıyla birlikte Türkiye'ye dönmüştür. Şimdi ise, Mira'nın bakımı için Fransız bir dadıyla anlaşarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Emir Bahadir Kimdir Emir Bahadir Sevgilisi Var Mi (2)

Emir Bahadır'ın özel hayatı

Bekar olan Emir Bahadır’ın özel hayatına dair sosyal medyada çeşitli spekülasyonlar yer almakta, ancak kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL