Sosyal medyada kullanıcılar "Esra Erol ne kadar maaş alıyor?" sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Esra Erol'un kariyeri ve tahmini maaşı hakkında bilgi bulacaksınız. İşte detaylar...

Esra Erol evlilik programını bırakıp bu işi mi yapacak? İhlas Haber Ajansı

Esra Erol Kimdir?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da doğmuştur. Annesi Necla Sinoplu, babası Seyfi göçmendir. Polis olan babasının 5 kız çocuğundan ortancasıdır ve kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Kız lisesi çini seramik mezunu olan Erol, Açık Öğretim Fakültesi'nden de mezun olmuştur. Televizyon dünyasında kazandığı başarılar sayesinde Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu Ödülü'ne layık görülmüştür. Esra Erol, Ali Özbir ile evlidir ve 2 çocuk annesidir.

Esra Erol hiç böyle görmediniz İhlas Haber Ajansı

Hülya Avşar Alevi mi? Hülya Avşar Alevi mi?

Esra Erol'un Maaşı

Esra Erol'un maaşı hakkında kesin bir rakam bulunmamakla birlikte, çeşitli kaynaklardan elde edilen bilgiler doğrultusunda, popüler televizyon programları ve projeleri nedeniyle yüksek bir gelir elde ettiği bilinmektedir.

Esra Erol'a Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinden anlamlı ödül İhlas Haber  Ajansı

Erol'un sunuculuk yaptığı programların izlenme oranları ve popülaritesi, maaşını doğrudan etkileyen faktörler arasındadır. Televizyon sunucularının genellikle yıllık 1 milyon TL ile 5 milyon TL arasında değişen maaşlar aldığı göz önüne alındığında, Esra Erol'un da bu aralıkta bir gelir elde etmesi muhtemeldir. Ancak kesin rakamlar hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ