Son zamanlarda birçok kişi, "Veysel Yorulmaz neden öldü?" ve "Esra Erol Veysel olayı nedir?" sorularını araştırıyor. Peki, Veysel Yorulmaz neden öldü ? Esra Erol Veysel olayı nedir? tüm detaylar haberimizde…

Veysel Yorulmaz Kimdir ve Olay Nasıl Başladı?

Esra Erol’un programına Betül isimli bir kadın katıldı. Eşinin kendisini aldattığını iddia eden Betül, Veysel’in başka bir kadından ikiz çocukları olduğunu ileri sürdü. Fakat yapılan DNA testleri sonucunda, bu ikizlerden yalnızca birinin babasının Veysel olduğu ortaya çıktı. Bu olay sonrasında Betül ve Veysel boşanma kararı aldı ve bir yıl sonra, Veysel Yorulmaz’ın ölüm haberinin gelmesi yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Esra Erol, Veysel’in sokak ortasında ölü bulunduğunu paylaştı.

Esra Eroldaki Veysel Yorulmaz Neden Oldu1

Konut kredisi faizleri düşüyor: Çekilecek krediye göre aylık taksitler nasıl olacak? Konut kredisi faizleri düşüyor: Çekilecek krediye göre aylık taksitler nasıl olacak?

Veysel Yorulmaz neden öldü?

Veysel Yorulmaz’ın ölüm nedeni henüz netleşmiş değil. Ancak, sokak ortasında ölü bulunması, olayın sıradan bir ölüm olmadığını düşündürüyor. Betül, eski eşinin ölümünün şüpheli olduğunu öne sürerek olayın aydınlatılması için çağrıda bulundu. Tüm bu gelişmeler, Veysel Yorulmaz’ın ölümüyle ilgili soru işaretlerini artırıyor. Peki, Veysel Yorulmaz neden öldü? Henüz bu sorunun kesin bir cevabı yok.

Kaynak: HABER MERKEZİ