Nesli tükenme tehlikesi altında olan oklu kirpi Konya’da görüntülendi Nesli tükenme tehlikesi altında olan oklu kirpi Konya’da görüntülendi

Antalya'nın ilçesi olan Manavgat'ta dolandırıcıların hedefi olan bir kişi ilk etapta gönderdiği 10 TL'yi yetersiz bulan ve “Sadaka mı gönderiyorsun” diyen telefondaki kişiye bankadaki tüm yatırımını göndermek isterken durumundan şüphelenen banka görevlisi ve polisler tarafından güçlükle ikna edildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen olayda İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayan genç bir kız 2 saatten uzun süredir babası Mehmet Keskin'in telefonun meşgul olduğunu, bir banka şubesinde yüklü miktarda parası bulunduğunu ve dolandırıldığından şüphelendiğini söyledi. Genç kızın ihbarı ile harekete geçen Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kısa sürede belirtilen banka şubesine gitti. Mehmet Keskin'i kulağında telefon ile banka şubesine girerken yakalayan polis ekipleri şahsı telefondaki kişinin dolandırıcı olduğuna inandırmak için büyük çaba sarf etti.

Kaynak: İHA