Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası hayatını kaybetti Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası hayatını kaybetti

Kariyerinin ilk yıllarından günümüze kadar filmlerde canlandırdığı karakterlerin yanı sıra söylediği şarkılar ile gündemden düşmeyen Hülya Avşar’ın özel hayatı hayranları tarafından araştırılıyor. Peki Hülya Avşar Kaç Evlilik Yaptı? Hülya Avşar Nereli? sorularının cevabını haberimizin detayında yer verdik.
Hulya Avsar Kac Evlilik Yapti1 (3)

Hülya Avşar Nereli?
Güzel sanatçı ve sunucu Hülya Avşar’ın hayranları Avşar’ın aile kökenini araştırmaya başladı.  Peki Hülya Avşar Nereli? sorusu hakkında merak edilen detayları haberimizde.. Güzel sanatçı Hülya Avşar, 1963 yılında Balıkesir’in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. Anne tarafından Balıkesirli olan Avşar’ın baba tarafı ise Hasköy, Ardahanlıdır. Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensuptur. Eğitim hayatına Ankara Cumhuriyet Lisesi’nde devam eden Hülya Avşar, orta öğrenimini tamamladıktan sonra okumaya devam etmeyerek 1979 yılında mühendislik öğrencisi Mehmet Tecirli ile evlendi. Ancak bu evlilik kısa sürdü ve Avşar, ayrılma kararı aldı.

Hulya Avsar Kac Evlilik Yapti1 (1)
Hülya Avşar Kaç Evlilik Yaptı?
Gençliğinde güzelliği ile televizyon ekranlarına damga vuran Hülya Avşar, günümüzde yaptığı açıklamalar ile gündemde sıkça adından söz ettiriyor. Peki Hülya Avşar Kaç Evlilik Yaptı? işte haberimizde Hülya Avşar hakkında merak edilen özel hayatına dair detaylar.. Hülya Avşar, kariyerinin yanı sıra ilişkileri ile gündemden düşmedi yıllarca. Hülya Avşar, bu zamana kadar 2 evlilik yapmıştır. Avşar’ın ilk evliliği Mehmet Tecirli ile oldu. Avşar’ın ikinci evliliği ise 1997 yılında iş adamı Kaya Çilingiroğlu oldu. Güzel sanatçı Hülya Avşar, ikinci evliliği olan Kaya Çilingiroğlu ile 2005 yılında boşandı.

Kaynak: HATİCE KARACA