Karaman’a Kuşak Güreşinde 2 Bronz Madalya Karaman’a Kuşak Güreşinde 2 Bronz Madalya
Oturarak Voleybol Erkek A Milli Takım Başantrenörü Aziz Hopyar’dan kamp süreci hakkında bilgi alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, hazırlıkları yakından takip etti. Sporcularla sohbet eden ve onlara moral veren Karadeniz, Karaman’ın spor turizmi ve altyapısı açısından önemli bir merkez olma hedefini vurguladı. Ziyaret sırasında Karadeniz’e, Spor Şube Müdürü Mehmet Baskın’da eşlik etti.
İl Müdürü Karadeniz, milli takımın Karaman’da kamp yapmasının şehre büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, “Sporcularımızın ve teknik ekibimizin en iyi şekilde hazırlanması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Milli takımımıza Burdur’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası Ön Eleme maçlarında başarılar diliyorum” dedi.
Başantrenör Aziz Hopyar ise, nazik ziyareti ve destekleri için Karadeniz’e teşekkür ederek, Karaman’da kamp yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hopyar, Burdur’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası ön eleme maçları öncesinde takımlarının ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.
Oturarak Voleybol Erkek A Milli Takımı, kamp sürecinde hem fiziksel hem de taktiksel çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirirken, şampiyona öncesinde moral ve motivasyon kazanmaya devam ediyor.

Kaynak: Mehmet Akif ORHAN