Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden Vali Mehmet Fatih Çiçekli, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Akabinde köyde kış hazırlıkları için nar ekşisi hazırlıkları ile zeytin kurma işlemi yapan vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden Vali Mehmet Fatih Çiçekli, zeytin kırma işlemine katılarak bereketli olması dileğinde bulundu.

Karaman Valisi Cicekliden Koylere Cikarma1

Karaman Valisi Cicekliden Koylere Cikarma2

Daha sonra Vali Mehmet Fatih Çiçekli, 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan “Tarımsal Planlama ve Yeni Destekleme Modeli” bilgilendirme toplantısına katıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Hatice Bulut Tarım tarafından üreticilerimize yeni destekleme modeli hakkında bilgilendirme yapıldı.

Karaman Valisi Cicekliden Koylere Cikarma3

Bucakkışla köyündeki ziyaret ve incelemelere devam eden Vali Mehmet Fatih Çiçekli, zeytin hasatı yapan üreticiler ile bir araya gelerek zeytin hasatı yaptı. Üreticilerimize bol verimli, bereketli bir hasat sezonu dileyen Vali Mehmet Fatih Çiçekli, kolaylıklar diledi.

Bakanlıktan Karaman'daki olayla ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakanlıktan Karaman'daki olayla ilgili son dakika açıklaması geldi!

Karaman Valisi Cicekliden Koylere Cikarma4

Zeytin hasadı sonrası Vali Mehmet Fatih Çiçekli, Göksu-Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Karaman İl Özel İdaresi İşbirliğinde yapımı tamamlanan ve 225 kWe güce sahip GES ile 100 hektar alanı sulanabilir hale getiren projeyi yerinde inceleyerek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ’den bilgiler aldı.

Karaman Valisi Cicekliden Koylere Cikarma5

Bucakkışla köyü sonrasında Narlıdere köyüne geçen Vali Mehmet Fatih Çiçekli, Göksu-Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında % 80  hibe destekle kurulan sebze serasını ziyaret etti.

Karaman Valisi Cicekliden Koylere Cikarma6

Serada incelemelerde bulunarak İl Tarım ve Orman Müdürü Hatice Bulut’tan bilgiler alan Vali Mehmet Fatih Çiçekli, sera sahibi Osman Furkan Kılınç’a  bereketli bol kazançlar temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Karaman Valisi Cicekliden Koylere Cikarma7

Narlıdere Köyünden sonra Burhan köyünü de ziyaret eden Vali Mehmet Fatih Çiçekli, Göksu-Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Samet Kazel’e ait çadır ağılı ziyaret etti.

Karaman Valisi Cicekliden Koylere Cikarma8

Küçükbaş hayvancılığı yapılan çadır ağılda incelemelerde bulunarak ağıl sahibi vatandaşımızla bir süre sohbet eden Vali Mehmet Fatih Çiçekli, hayırlı olması temennisinde bulunarak kolaylıklar diledi.

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN