Karaman Eğitim ve Araştırma Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, bakıma muhtaç ve yatalak hastaların umudu olmaya devam ediyor. Düzenli aralıklarla hastaları ziyaret eden birim hem onların bakımını yapıyor hem de onlara moral veriyor.

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi2

Karaman’da 100 yaşına basan Emine Yiğitoğlu’nun evine giden ekipler Emine teyzenin 100 yaşına girdiğini fark ederek ona sürpriz yapmak istedi.

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi5

Pasta alarak Emine teyzenin evine giden ekipler 100 yaşındaki teyzeye doğum günü sürprizi yaptı.

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi9

Emine teyze 100. yaş gününde torununun torunuyla doğum günü pastasındaki mumları üflerken duygusal anlar yaşandı.

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi6

İstiklal Harbi’nde doğduğunu söyleyen Yiğitoğlu’nun kimlikteki doğum tarihine göre 100 yaşına girdiği bilgi edinilirken, Yiğitoğlu’nun çocukları annelerinin gerçek yaşının 100’den fazla olduğunu söyledi. 

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi8

“Bize, İstiklal Harbi’nde doğmuşum, derdi”

Emine Yiğitoğlu’nun 64 yaşındaki oğlu Musa Yiğitoğlu, “Annemin yaşı aslında bir asrı da geçti. Bize, ‘İstiklal Harbi’nde doğmuşum’ derdi. Nüfus cüzdanında asırlık gözüküyor ama normalde yüz yaşını geçti. Annemin doğum gününü kutladıkları için çok mutlu olduk. Bizi bahtiyar ettiler. Annemin yaşadığı hayatı biz herhalde yaşayamayız. Evde Sağlık Hizmetleri sayesinde evde bakımı yapılıyor. Evimize gelip hastanın ne derdi varsa ilgileniyorlar ve çok memnun kalıyoruz” diye konuştu.

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi7

“Annem torununun torununu görmüş birisi”

Emine Yiğitoğlu’nun 75 yaşındaki kızı Ayşe Yiğitoğlu, “Annemle mutlu bir şekilde yaşıyoruz. Annem 100 yaşına ulaştığı için sevinçliyiz. Evde Sağlık Hizmetleri çalışanları annemi kontrol etmeye geliyor, sağ olsun. Benim beş evladım var; üçü kız, ikisi erkek. Annem torununun torununu görmüş birisi” dedi.

Karaman’da Zeytin Hasadı Başladı Karaman’da Zeytin Hasadı Başladı

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi4

“Ara sıra hastalarımıza bu şekilde sürprizler yapıyoruz”

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde sorumlu hekim olan Enes Coşkun, “Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, evde bakıma muhtaç olan, tamamen yatalak, sürekli sonda değişimi gereken, zaman zaman pansuman yapılması gereken hastalara yönelik hizmet vermektedir. Her hastaya, hastane ortamındaymış gibi evinde hizmet veriyoruz. Bugün de Zeynep teyzemizin 100. yaş günü, artık kendisi bir asırlık oldu. Teyzemizin doğum gününü kutladık. Hastalarımızla bir aile gibi oluyoruz ve her türlü sorunlarında onlarla ilgileniyoruz. Ara sıra hastalarımıza bu şekilde sürprizler yapıyoruz” diye konuştu.

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi1

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi11

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi3

Karamanda 1 Asirlik Emine Teyzeye Dogum Gunu Surprizi10

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN