Strateji Geliştirme Şubesinden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç başkanlığında, 17 Eylül 2024 Salı günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda 10 İngilizce öğretmeninin katılımıyla "Karaman’da İngilizce Şenliği Projesi Komisyon Toplantısı" gerçekleştirildi.

İngilizce öğretmenleri 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İngilizce Zümre Toplantısında dile getirilen, pekiştirilen fikirler doğrultusunda sunumlarını yaptılar ve İngilizce öğretimini desteklemeye yönelik, okullarda uygulamak istedikleri projelerden bahsettiler. Kılınç, öğretmenlerin özverili çalışmalarına teşekkür ederek, bu tür çalışmaların yeni hazırladıkları 2024-2028 Stratejik Plan hedefleri arasında yer aldığını ve projelerin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman destekçisi olduklarını vurguladı.

Karamanda Ingilizce Senligi Planlaniyor2

Her kademede ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek İngilizce Şenliği Projesinde, dört farklı etkinlik düzenlenecek: Şarkı Yarışması, Tiyatro, Bilgi Yarışması ve Kitap Okuma Yarışması. Bu projelerle, dil öğretiminin daha etkin ve eğlenceli bir şekilde yapılması hedefleniyor. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, çeşitli ödüllerle motive edilecek.

Karaman namaz vakitleri Karaman'da bugün ezan ne zaman okunacak? 18 Eylül 2024 Çarşamba karaman namaz vakitleri Karaman namaz vakitleri Karaman'da bugün ezan ne zaman okunacak? 18 Eylül 2024 Çarşamba karaman namaz vakitleri

İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Şubesi, Ar-Ge Birimi koordinesinde düzenlenecek olan İngilizce Şenliği ile temel eğitimde bilimsel, sosyal, sportif, kültürel, sanatsal ve toplumsal hizmet gibi alanlarda etkinliklere katılım oranını artırmayı, sürekli öğrenmeye teşvik ederek, dil eğitiminin güçlendirilmesi ve öğrencilerin özgüven kazanarak dil becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amaçlanıyor.

Kaynak: BÜLTEN