Üç ay önce Hollandalı Mike Schrama ile hayatını birleştiren Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu açıkladı. Ünlü şarkıcı, karnının belirginleştiği fotoğrafına duygu dolu bir mesaj ekleyerek ilk bebeğini beklediğini hayranlarıyla paylaştı.

Karsu Donmezden Bebek Mujdesi Karsu Donmez Fotografiyla Hamileligini Duyurdu3

Karsu Dönmez'den Duygusal Paylaşım
Temmuz ayında evlenen ve mutlu bir birliktelik yaşayan Karsu Dönmez, “Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor. Seni kollarımıza almak için sabırsızlanıyoruz küçük bebek” sözleriyle bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını tüm sevenleriyle paylaştı. Sosyal medya kanalında paylaşmış olduğu fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kredi kartlarından alınacak katkı payı düzenlemesi ertelendi mi ? Kredi kartlarından alınacak katkı payı düzenlemesi ertelendi mi ?

Karsu Donmezden Bebek Mujdesi Karsu Donmez Fotografiyla Hamileligini Duyurdu2

Takipçilerinden Sağlıklı Gebelik Dilekleri
Sanatçının hayranları, bu güzel haberi sevinçle karşıladı. Sosyal medya üzerinden ünlü çifte sağlıklı bir gebelik ve mutlu bir aile hayatı dileklerinde bulundular. Karsu Dönmez'in paylaşımı kısa sürede viral oldu, birçok ünlü isim de şarkıcıya iyi dileklerini iletti.

Karsu Donmezden Bebek Mujdesi Karsu Donmez Fotografiyla Hamileligini Duyurdu1

Karsu Dönmez’in İlk Bebek Heyecanı
Hollandalı Mike Schrama ile mutlu bir evlilik süren Karsu, ilk kez anne olmanın heyecanını yaşarken, paylaşımıyla hem hayranlarından hem de yakın çevresinden tebrikleri topladı. Çift, bebeklerini kucaklarına almayı sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL