Fahrettin Koca’nın yerine Sağlık Bakanı olarak atanan Kemal Memişoğlu’nun birçok yönü merak konusu oldu. Peki Kemal  Memişoğlu Ne Doktoru? Kemal  Memişoğlu Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.

Kemal Memisoglu Ne Doktoru1
Kemal Memişoğlu Kimdir?
Fahrettin Koca’nın yerine Sağlık Bakanı olarak atanan Kemal Memişoğlu Kimdir? işte sizler için derledik.. Kemal Memişoğlu, Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 1966 yılında Trabzon’da doğdu. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu aslen Rizelidir.  58 yaşındaki Memişoğlu, 1990 yılında Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 53. Türkiye Sağlık Bakanı , Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 1995 yılında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanlığı eğitimini tamamlamıştır. Kemal Memişoğlu, 2009 yılında Beykent Üniversitesi Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. 6 Ekim 2016 tarihinde ise Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştır. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun özel yaşamına baktığımızda ise evli ve üç çocuk babası olduğu biliniyor. 

Rüyada Altın Takı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Takı Görmek Ne Anlama Gelir?

Kemal Memisoglu Ne Doktoru3
Kemal  Memişoğlu Ne Doktoru?
2 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 67. Hükümet'te Sağlık Bakanı olarak atanan Kemal  Memişoğlu Ne Doktoru? işte merak edilen sorunun cevabını sizler için araştırdık. Türk tabip, bürokrat, siyasetçi ve Türkiye Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun ne doktoru olduğu araştırılıyor. Türkiye Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 2008 yılında Genel Cerrahi Doçentini aldıktan sonra  2016 yılında da Genel Cerrahi Profesörü oldu.

Kaynak: HATİCE KARACA