Film seti dahi durdu: Kerem Bürsin'den kötü haber

Sosyal medyada kullanıcılar Kerem Bürsin Şu An Hangi Dizide Oynuyor? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Kerem Bürsin Şu An Hangi Dizide Oynuyor? sorusu ve Kerem Bürsin’in oynadığı dizi hangi platformda yayınlanıyor?, Kerem Bürsin’in dizisi hangi günler yayınlanıyor?, Kerem Bürsin’in dizisindeki rolü nedir? sorularının cevaplarını bulacaksın. İşte detaylar...

Kerem Bürsin'den hayranlarını üzecek haber! | Türkiye Gazetesi

Kerem Bürsin Kimdir?

Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987'de İstanbul'da doğdu. Hem Hollywood hem de Türk yapımlarında İngilizce ve Türkçe dillerinde oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin, Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" dizisinde, aynı isimli karakter "Kerem Sayer" ve onun yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır. Ayrıca, Çağan Irmak'ın yönettiği "Unutursam Fısılda" filminde müzisyen Erhan karakterini canlandırmıştır.

Film seti dahi durdu: Kerem Bürsin'den kötü haber

Kerem Bürsin, yaşamı boyunca birçok farklı ülkede bulunmuştur. İskoçya (Edinburgh), Endonezya (Medan ve Jakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi ve Dubai), Malezya (Kuala Lumpur) ve ABD (Teksas, Boston ve Los Angeles) gibi yerlerde yaşamış olan Bürsin, 1999 yılında ailesiyle birlikte ABD'ye taşındı.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alan Bürsin, Emerson College'dan pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Yapımcı Roger Corman'ın "Sharktopus" ve "Palace of the Damned" filmlerinde de rol aldı.

Kerem Bürsin Şu An Hangi Dizide Oynuyor?

Kerem Bürsin'den kötü haber! Ünlü oyuncu kaza geçirdi. Set durduruldu -  Asayiş - İzmir gündemi

·  Güneşi Beklerken (Kerem, 2013-2014)

·  Şeref Meselesi (Yiğit Kılıç, 2014)

Melek Mosso soyadını neden değiştirdi ? Melek Mosso soyadını neden değiştirdi ?

·  Bu Şehir Arkandan Gelecek (Ali Smith, 2017)

·  Yaşamayanlar (Dmitry, Blu Tv, 2018)

·  Muhteşem İkili (MKC Mustafa)

·  Aynen Aynen (Deniz, Blu Tv, 2020)

·  Sen Çal Kapımı (Serkan, Fox, 2020)

·  Ya Çok Seversen (Kanal D, Ay Yapım, 2023)

Kaynak: HATİCE KARACA