Anestezide kullanılan aynı zamanda ağrı kesici olarak bilenen Ketamin birçok kişi tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki Ketamin Nedir Ne İçin Kullanılır? Ketamin Zararlı Mı? gibi merak edilip araştırılan birçok sorunun cevabı haberimizin detayında sizlerle.

Ketamin Kullanımı Zararlı Mı?

Narkotik özelliğe sahip olan Ketamin ilacının zararlı olup olmadığı merak edilip araştırılıyor. Peki Ketamin Kullanımı Zararlı Mı? işte sıkça sorulan sorunun cevabını sizler için derledik. Ağrı kesici özelliği ile bilenen Ketamin anestezinin yanı sıra ağrısı çok olan insanlarda kullanmak istiyor. Ketamin kullanmak isteyenler zararlı olup olmadığını araştırıyor. Bir hasta Ketamini uzun süre kullanırsa bağımlılığa dönüşebilir. Sık kullanan bir kişide ise depresyon, anksiyete ve diğer mental sağlık sorunlarına sebep olabilir.

Aydın’da en çok ne yetişir? Aydın’da en çok ne yetişir?

Ketamin Nedir Ne Icin Kullanilir1

Ketamin Nedir Ne İçin Kullanılır?

Uzun süre kullanımında bağımlılığa kadar neden olan Ketamin’in ne olduğu ve ne için kullanıldığı birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ketamin Nedir Ne İçin Kullanılır? Ketamin, ağrı kesici özelliği ile karşımıza çıkıyor. Ketamini aynı zamanda uyuşturucu olarak da kullananlar mevcuttur. Ketamin, esas olarak anesteziyi başlatmak ve sürdürmek için kullanılan bir ilaçtır. Peki Ketamin Ne için Kullanılır? Ketamin ağrı kesici özelliği ile bilindiği için ameliyat sonrası hastalarda sıkça kullanılır. Ketamin aynı zamanda acil serviste fiziksel olarak ağrılı işlemler için yatıştırıcı olarak kullanıldığı da biliniyor.

Kaynak: HATİCE KARACA