Turkcell milletvekili 50 gb tarifesi nedir? Turkcell milletvekili 50 gb tarifesi nedir?

Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan 5 milyonluk soru ve cevabı ne? Milyoner 5 milyonluk soru ve cevabı nedir? birçok kişi tarafından araştırılıyor. iŞTE DETAYLAR....

"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında Berk Göktaş, 1 milyon liralık soruyu doğru yanıtlayarak finale yükseldi. Bu, yarışma tarihinde ikinci kez 5 milyon liralık sorunun sorulduğu anlamına geliyor!

ATV'nin sevilen bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster" Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. Yarışmacılardan Berk Göktaş, 1 milyon liralık soruyu doğru cevaplayarak finale yükselmiş ve büyük bir heyecan yaratmıştı.

Berk Göktaş isimli genç yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soruyu açtıran ikinci isim olmayı başardı.

Berk Göktaş Kimdir ? Nerelidir? Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyonluk Soru Açıldı Berk Göktaş Kimdir ? Nerelidir? Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyonluk Soru Açıldı

Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan 5 milyonluk soru ve cevabı ne?

Bakara suresinde, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının, “biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız” diye isyan edip Hz. Musa’dan “Rabb’ine dua et de versin” diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?

Sorunun cevabı ise Bakara suresinin 61. ayetinde geçmektedir bu yüzden doğru yanıt C: Nohut.

Kim Milyoner Olmak Ister 5 Milyonluk Soru Ve Cevabi Milyoner Berk Goktas1

Kaynak: R. Rüzgar Yel