Kırmızı Grubun Lideri Son 3 Maçta Kalesinde Gol Görmedi Kırmızı Grubun Lideri Son 3 Maçta Kalesinde Gol Görmedi
Kulüpten yapılan açıklamada, “Karaman Futbol Kulübümüz, hemşehrimiz Yusuf Akkaş'ın ülkemize kazandırdığı milli markamız Köfteci Yusuf ile forma sponsorluğu konusunda anlaştı. Bu anlaşma kapsamında, sezon boyunca maç formalarımızda Köfteci Yusuf logosunu taşıyacağız. Hemşehrimiz Yusuf Akkaş ve Köfteci Yusuf ailesine, takımımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz,” ifadelerine yer verildi.
Mevlüt Akgün'e Teşekkür
Karaman Futbol Kulübü, anlaşmanın gerçekleşmesinde katkısı bulunan 22., 23. ve 24. Dönem Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’e teşekkür etti. Kulüp yönetimi, Akgün'ün Karaman FK’ya verdiği desteklerin kulüp için önemine vurgu yaparak, “Değerli katkılarından dolayı Sayın Mevlüt Akgün’e teşekkür ederiz,” dedi.
Köfteci Yusuf’un Kökeni Karamanlı
Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş’ın, Bursa’nın Kızılhisar ilçesinde 1978 yılında doğduğu bilinse de aslen Karamanlı olduğu ortaya çıktı. Akkaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Konya Karaman’dan Bulgaristan’a, oradan İznik’e ve son olarak Bursa Yenişehir Kızılhisar’a taşınan bir ailenin çocuğuyum,” diyerek Karaman kökenli olduğunu açıkladı.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL