Erkekleri tıraş ediyor... Tıraş olmak için tekrar tekrar geliyorlar Erkekleri tıraş ediyor... Tıraş olmak için tekrar tekrar geliyorlar

Köye Dönüş Hibesi Nedir?

Tarım ve hayvancılık sektörünü canlandırmayı amaçlayan “Köye Dönüş Hibesi” birçok gencin ilgisini çekmeye devam ediyor. Peki Köye Dönüş Hibesi Nedir? işte haberimizde sizler için derledik. Köye dönüş hibesi, devletin kırsal alanlarda yaşamı canlandırmak, tarım ve hayvancılığı geliştirmek amacıyla başlattığı önemli projelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şehirde işsiz kalan ya da köy hayatını özleyen vatandaşlar için birçok destek sunulmaktadır. Bu proje kapsamında vatandaşlara hibe, faizsiz kredi, koyun, gebe düve gibi çeşitli imkanlar sağlanmaktadır.

Koye Donus Hibesi Icin Nereye Basvurulur1
Köye Dönüş Hibesi İçin Nereye Başvurulur?

Köylerde hayatı sürdürülebilir hale getirmek için Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı bu proje genç bireylerinde dikkatini çekiyor. Zamanla köylerinden göç eden veya şehirde yeteri kadar imkanı olmayan kişiler Köye Dönüş Hibelerinden faydalanmak istiyor.  Birçok kişi Köye Dönüş Hibesi’nden faydalanmak için arama motorlarında araştırmalar yapıyor. Peki Köye Dönüş Hibesi İçin Nereye Başvurulur? işte detaylar.. Köye dönüş hibesi için başvurular ise şu şekilde; Başvuru yapacak bireylerin İl/İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine, bir dilekçe ile başvuru yapabilirler.

Kaynak: HABER MERKEZİ