Ayliz Duman kimdir? Türkiye'yi temsil edecek Ayliz Duman kimdir? Türkiye'yi temsil edecek

Sosyal medya fenomeni Mika Raun, paylaştığı videolarla gündeme gelirken, şimdi ise sevgilisi ile tatile gittiği Kalkan’da şiddete uğramaları ile gündeme geldiler. Mika Raun Kimdir? Mika Raun Kaç Yaşında? Mika Raun Türk Mü? işte haberimizin detayında sizlerle..

Mika Raun Kimdir?

Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla tanınan ve daha sonra cinsiyet değiştiren Mika Raun bir çok kişi tarafından kim olduğu araştırılıyor. Mika Raun, 9 Temmuz 2001 doğumlu olarak karşımıza çıkıyor.  23 yaşında olan Mika Raun, İstanbul doğumludur. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla kısa sürede tanınmış hale gelen Mika Raun, cinsiyet değişimi sonrası da büyük tepkilere yol açarak gündeme geldi.

Mika Raun Kimdir Mika Raun Kac Yasinda Mika Raun Turk Mu2

Geçirdiği estetik sonrası büyük değişim yaşayan Mika Raun, günlerce yıllarca gündemden düşmedi. Daha çok z kuşağına hitap eden Mika Raun’un videolarını milyonlar izlemeye devam ediyor. Sosyal medya da ise sevgilisi olduğunu duyuran Mika Raun daha sonra gizlediği sevgilisini açıklayarak fotoğraf paylaşmasından sonra ise gündemde kalmaya devam etti. Eğlenceli içerikler üreten Mika Raun, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile gittiği Kalkan’da şiddete maruz kaldı. Sosyal medya da şiddete uğradığını açıklayan Mika Raun’un eğitimi ve ailesi de merak konusu oldu.

Mika Raun Kimdir Mika Raun Kac Yasinda Mika Raun Turk Mu1

Mika Raun,  İstanbul’da dünya ya geldi. Eğitimini Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı Bölümünde tamamlamaktadır. mika Raun’un babası Rum asıllı olduğu bilinse de İstanbulludur. Annesinin ise Şanlıurfalı olduğu biliniyor. Mika Raun gerçek ismi ise Mikail Can Kurnaz olarak kayıtlarda yer alıyor.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL