Geçtiğimiz gün Yunan futbolunu sarsan acı bir gelişme yaşandı. Panathinaikos FC’nin Yeni oyuncusu George Baldock'un cansız bedeni evindeki havuzda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken sosyal medyada hayranları ve yakınları tarafından ölümü merak konusu oldu.

George Baldock Greece 1711020757 132343

George Baldock Kimdir?

George Baldock, sağ bek veya sağ bek olarak oynayan profesyonel bir futbolcudur. Baldock, kariyerinde birçok önemli başarıya imza attı. İngiltere'de 1993 mart doğulu olan George Baldock büyükannesi aracılığıyla Yunan soyundan gelmekte ve Yunanistan vatandaşlığına sahipti. Bu nedenle uluslararası yarışmalarda Yunanistan milli takımını temsil etme fırsatı buldu.  Son olarak takımında  yer alan yıldız futbolcu Baldock’un uluslararası arenadaki performansı, Yunan futboluna da önemli katkılarda bulunmuştur.

146690 1564147177

George Baldock mesleği nedir?

George Baldock , sağ bek veya sağ bek olarak oynayan profesyonel bir futbolcudur. kariyer hayatına Milton Keynes Dons’un takımında başladı ilk maçına 1 mayıs 2010 da çıktı ve devamında çeşitli futbol kulüplerinde yer alarak  profesyonel bir futbol kariyerine ulaştı son zamanlarda Panathinaikos FC takımında  ve Yunanistan Milli takımda yer almıştır.

George Baldock hangi takımın oyuncusudur?

George Baldock, futbol hayatında çeşitli takımlarda yer almıştır. Şimdilerde ise Panathinaikos FC takımında  ve Yunanistan Milli takımda yer almıştır.

Chelsea 2 Sheffield Utd 2 (48655606657) (Cropped).Jpg

Hidayet Türkoğlu Yeniden Başkan Hidayet Türkoğlu Yeniden Başkan

George Baldock neden öldü?

George Baldock George Baldock'un Yunanistan'daki evinin yüzme havuzunda ölü bulunması, Yunanistan futbolu ve futbol camiasında derin bir üzüntü yarattı. Olay, Baldock'un eşiyle iletişim kuramaması üzerine endişelenmesiyle başladı. Eşinin arkadaşlarından biri, Baldock'u kontrol etmek amacıyla evlerine gittiğinde, futbolcunun yüzme havuzunda cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay yerine ulaşan polis ekipleri, Baldock'u hayata döndürmeye çalıştı. Ancak sağlık ekiplerinin geldiğinde yaptığı değerlendirme sonucunda, Baldock'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ölüm nedeninin henüz belirlenmemesi, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi. Yunan basınında yer alan haberlerde, Baldock'un ölümünün futbol dünyasında büyük bir şok etkisi yaratırken ölüm nedeni henüz bilinmemektedir.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI