Rüyada Fare Neyi Temsil Eder? Rüyada Fare Neyi Temsil Eder?

Geçtiğimiz haftalarda çok konuşulan eviyle gündeme düşen Sakine Teyze ile alakalı merak edilen sorulardan olan Sakine Teyzenin Pembe Evi? Sakine Teyze Kim? Detaylar haberimizde…
Pembe Hayatıyla Sakine Teyzenin Pembe Evi? Sakine Teyzenin Pembe Evi?
Isparta’nın Sav bölgesinden ikamet eden 75 yaşında ki Sakine teyze kendi ve evi de gündeme gelen ve bu Pembeye olan ilgisinin nereden geldiği merak edilirken sizler için araştırdığımız haberimiz de detaylarıyla paylaşacağız. Isparta’nın Sav bölgesinde yaşayan 75 yaşında ki Sakine teyze Pembe renge olan ilgisinin küçük yaşlarda başladığını ve o yaştan beri Pembe rengi çok sevdiğini söylemiş ve evinde ki her detayın Pembe olması dikkatlerden kaçmamıştı.

pembe-hayatiyla-sakine-teyze-kimdir

Görenlerinde şaşırdığı bu Pembe ev ile alakalı İhlas Haber Ajansı’nın derlediği haberde açıklamalar yapan Sakine Teyze pembeye olan ilgisinin 4-5 yaşlarında başladığı ve her zaman pembe giydiğini ilgisinin bitmediğini söylemiş evinin ise her bir detayında Pembe renge yer verdiğini dile getirmişti. Görenlerin ilgisini çeken Pembe ev şimdilerde herkesin merak ettiği ve araştırdığı evlerden olmayı başardı. Sakine teyzenin ise 75 yaşında olmasına rağmen içinde ki enerjinin bitmediği ve misafirperverliğiyle de herkesin ilgisini çekmişti. Bir çok ilden evini görmeye gelenin olduğunu ve tüm Sav kasabasını pembe ye boyayacağını ve öldüğünde de mezarının pembe olmasını istediğini dile getirdi. Sav kasabasında da sevilen ve saygı gören Sakine teyze Türkiye gündemin de de evinin güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: HATİCE KARACA