Manisa’nın Kaç Tane Köyü Var? Manisa’nın Kaç Tane Köyü Var?

Pepsi Markası Hangi Ülkeye Ait? Pepsi Markası Kime Ait? Detaylar haberimizde..

Son dönemlerde yaşanan İsrail’in Filistin’e karşı yaptığı soykırım ve savaş sonrası bir çok ülke de bir çok ürünün boykot edilmesi sonucu boykot ürünlerinin içerisinde adı geçen Pepsi markası ile alakalı merak edilen sorular içerisinde yer alan Pepsi Markası Hangi Ülkeye Ait? Pepsi Markası Kime Ait? Detaylar haberimizde..


Pepsi Markası Hangi Ülkeye Ait?

Dünya genelinde çok tüketilen ve çok popüler olan gazlı içeceklerden biri olan Pepsi markalı gazlı içeceklerin İsrail’e ait olup olmadığı merak edilmektedir. Pepsi markası New York merkezli bir Amerikan çok uluslu gıda ve içecek şirketi olarak bilinen ve yapılan araştırmalar sonucu Pepsi Amerikan malı olduğu ve Türk malı olamadığı da elde edilen bilgiler arasında yer almaktadır. Pepsi'nin İsrail'de önemli bir varlığı olduğu ve İsrail hükümetinin politikalarını desteklediği şeklinde yorumlanabilecek faaliyetlerde bulunduğu yapılan araştırmalar sonucu elde ettiğimiz bilgiler içerisindedir.

Pepsi Markasi Hangi Ulkeye Ait1


Pepsi Markası Kime Ait?

Dünya genelinde gazlı içecekler arasında ilk sıralarda yer alan ve herkesin severek tükettiği  içeceklerden biri olarak bilinen Pepsi markası son dönemde yaşanan olaylardan sonra ciddi boyutta bir boykot yapıldığı da gözler önündedir. Pepsi markası 1893 yılında ABD'de yaratılmış, PepsiCo tarafından üretilen ve Dünya'da en popüler alkolsüz içecek markalarından biri olarak bilinmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ