Türkiye A Milli Futbol Takımı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçı merakla beklenirken sıkça karşılaşılan Türkiye Portekiz Maçı Ne Zaman? Sorusunu sizler için araştırdık detaylar haberimizde…
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında Portekiz ile kozlarını paylaşacak. F grubunda oynanan ilk maçta Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden Milli Takım, averaj farkıyla lider durumda yer alıyor. Milli Takım, Portekiz karşısında kazanmak ve gruplardan çıkabilmek için avantajı tamamen eline almak istiyor. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgilileri ve Milli Takım'ın muhtemel 11'i belli oldu. Peki, Türkiye-Portekiz milli maçı heyecanla bekleniyor ve sıkça merak ediliyor sizler için derlediğimiz haberimizde gururumuz olan A Milli Futbol Takımı’mız 22 Temmuz 2024 akşamı saat 19:00’da rakibi Portekiz’le karşı karşıya gelecek. Uzun süredir ilk defa galibiyetle başlayan A Milli Futbol Takımımız bu galibiyeti Portekiz’le oynadığı maçta da gururla alacaktır. Türk Futbol Takımımıza başarılar diliyoruz.

En çok dinlenen arabesk sanatçısı kimdir? En çok dinlenen arabesk sanatçısı kimdir?

Portekiz Turkiye Maci Ne Zaman1


Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella'nın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11 şu şekilde; Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakci, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz olarak düşünüldüğü de haberimizin detaylarındadır. Mücadeleyi kimin yöneteceği de merak edilirken araştırılan bilgilere göre şu şekildedir;  Türkiye ile Portekiz arasındaki karşılaşmada, ev sahibi ülke Almanya'dan hakem Felix Zwayer düdük çalacak. Zwayer'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano olacak. Karşılaşmada Alman Bastian Dankert ise VAR görevini üstleneceği bilgilerimiz arasındadır. Türkiye Portekiz Maçı canlı olarak TRT1 ekranlarında saat 19:00’da başlayacaktır.

Kaynak: HATİCE KARACA