Kaybolduğu Günden Sonra Acı Haber Geldi
Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı arkadaşlarına göl kenarına gideceğini söyleyerek yurttan ayrıldıktan sonra kaybolmuştu. 18 gün süren arama çalışmalarının ardından, kaybolduğu yerden 20 kilometre uzaklıkta Mollakasım Mahallesi sahilinde cansız bedeni bulundu. Ailesi, genç kızın cenazesini Adli Tıp Kurumu'ndaki 7 saatlik otopsinin ardından teslim aldı ve Rojin'i Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurladı.

Rojin Kabais On Otopsi Raporunda Neler Cikti1 (2)

Uzun Süre Suda Kalmanın Etkileri
Van Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri, yapılan ilk incelemelerde şüpheli bir duruma rastlamadıklarını aktardı. Bununla birlikte, cesedin uzun süre suda kalmış olması nedeniyle ciddi deformasyonların gözlemlendiği kaydedildi. Ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçların beklenildiği bildirildi.

Rojin Kabais On Otopsi Raporunda Neler Cikti1 (1)

Karsu Dönmez’den bebek müjdesi! Karsu Dönmez fotoğrafıyla hamileliğini duyurdu Karsu Dönmez’den bebek müjdesi! Karsu Dönmez fotoğrafıyla hamileliğini duyurdu

Ceset Üzerinde Değişiklikler Tespit Edildi
Rojin'in ön otopsi raporu, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen 100'e yakın numunenin ardından açıklandı. Raporda, Rojin'in boynunda, diz ve kollarında ile göğsünün ön yüzünde kanama ile uyumlu renk değişikliklerinin tespit edildiği belirtildi. Ancak kesici veya ateşli silah yaralanmasına dair herhangi bir bulguya rastlanmadığı vurgulandı. Ayrıca, herhangi bir kemik kırığı bulunmadığı da ifade edildi.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL