Galata filminin galasına tek katılan Sarp Bozkurt’un evliliğinde kriz mi var? Sarp Bozkurt kimdir? Sarp Bozkurt evli mi? Sarp Bozkurt eşini aldattı mı? sorularının detayları sizlerle.

Sarpbozkurt 1728895717976

Sarp Bozkurt kimdir?

Sarp Bozkurt, İstanbul Şişli’de 4 Ekim 1989 tarihinde doğmuştur. Kariyerine Türk tiyatro, sinema, dizi, komedyen, seslendirme sanatçısı ve senarist olarak  devam etmektedir. Ünlü komedyen Tolga Çevik’in kuzenidir. Uzun süre birlikte aynı tiyatro ve komedi programında yer almışlardır.  Birçok tiyatroda  yer alan Sarp Bozkurt çeşitli rollerde başarılı bir kariyere sahiptir.

Sarpbozkurt 1728895727346

Reynmenin sevgili kim? Evleniyor mu? Reynmenin sevgili kim? Evleniyor mu?

Sarp Bozkurt evli mi?

Sarp Bozkurt, oyuncu Ezgi Şimşek’le evlidir. Bu evliliklerinden uzay adında bir oğulları vardır.

Sarpbozkurt 1728895733370

Sarp Bozkurt’un evliliğinde kriz mi var?

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında,  başrolünde Sarp Bozkurt'un yer aldığı Galata filmi de gösterildi. Filmde Bozkurt'un Suyumbige Dadalı ve Eda Nur Hancı ile çektiği cesur sahneler dikkat çekerken, bu sahneler nedeniyle eşi Ezgi Bozkurt’un festivale katılmak istemediği iddia edildi. Ezgi Bozkurt’un, bu sahneleri izlememek için festivale katılmadığı öne sürüldü.  Magazine yansıyan kısımda ise Sarp Bozkurt'un eşi Ezgi Bozkurt'un bu cesur sahneleri izlemek istemediği için festivale katılmamayı tercih ettiği öne sürüldü.

Sarp Bozkurt’un galada yaptığı açıklamada ise; “Burada olmak hepimiz için çok kıymetli. Kariyerimde yepyeni bir sayfa açılıyor, yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI