Gülben Ergen, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili sessiz kalan Serenay Sarıkaya'yı eleştirdi. Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken Gülben Ergen, Serenay Sarıkaya'nın sessiz kalmasını sert bir şekilde eleştirdi. İşte detaylar haberimizde.

Serenay Sarikaya Gulben Ergen Tartisti Mi Serenay Sarikaya Neye Kizdi Gulben Ergen Serenay Sar (3)

Gülben Ergen tartıştı mı? Serenay Sarıkaya neye kızdı? Gülben Ergen, Serenay Sarıkaya’ya ne dedi?

Yapmış olduğu açıklamada “Evim, benim kabuğum gibidir ve kabuğumda olduğumda kendimi güvende hissediyorum” diyen Serenay Sarıkaya’nın bu söylemine, Gülben Ergen’den sert bir dille “Serenay Sarıkaya’nın evi çok güzel. Kendisi çok çok güzel. İşleri çok güzel. Şıklığı, duruşu, başarısı tartışmasız müthiş. Milyonlarca genç kızı peşinden sürükleyecek bir hayran kitlesine sahip. Ben de çok beğeniyorum kendisini ve işlerini. Narin büyüseydi belki onu takip eden hayranlarından biri olacaktı. Bu ülke insanlarından ekmek yiyip bu ülkede öldürülen çocuklara hassasiyetle yaklaşan mesajlar görmek isterdim kendisinden” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarikaya Gulben Ergen Tartisti Mi Serenay Sarikaya Neye Kizdi Gulben Ergen Serenay Sar (5)

Bunun üzerine bir davet çıkışı magazine röportaj veren Serenay Sarıkaya ise,  "Yani bu konuda söylenecek çok bir şey yok herhalde. Çünkü ardı arkası kesilmeyen, kan donduran, inanılamayacak şeyler yaşıyoruz. Çok kısa bir süre zarfında yaşadık her şeyi. Bununla ilgili artık söylenecek bir şey yok bence artık yapılması gereken bir şeyler var"

Esra Erol Ne Kadar Maaş Alıyor? Esra Erol Ne Kadar Maaş Alıyor?

Son olarak Serenay Sarıkaya “Eleştirilerin bana yönelik olduğunu düşünmüyorum, fakat kendi adıma ne yapmam gerekiyorsa araştırıyorum”. Diyerek tartışmayı sonlandırdı.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI