23 23 Görmek Ne Anlama Gelir? 23 23 Görmek Ne Anlama Gelir?

Herkesin ilgisini çeken Sevginin Gücü Filminin televizyon erkanlarına taşınmasının ardından filmin birçok yönü merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki Sevginin Gücü Filminin Konusu Nedir? Sevginin Gücü Filminin Oyuncuları Kimdir? Sevginin Gücü Filmi Nerede Çekildi? sorularının cevabını araştırıp derledik.

Sevginin Gucu Filminin Konusu Nedir2
Sevginin Gücü Filminin Oyuncuları Kimdir?
Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Sevginin Gücü Filmi’nin oyuncularını sizler için haberimizin detayında yer verdik. Herkesin beğenerek ve hayranlıkla izlediği Sevginin Gücü Filminin oyuncularını ve filmin senaristlerini ve yönetmenlerini araştırdık. Sevginin Gücü Filminin yönetmenliğini Kabir Khan üstlenmiştir. Filmin senaristleri ise; Vijayendra Prasad, Kabir Khan, Parveez Sheikh ve Asad Hussain olarak karşımıza çıkıyor. Sinemaseverlerin hayran kaldığı Sevginin Gücü Filmine hayat veren değerli oyuncular ise; Başrol olarak karşımıza çıkan isim Salman Khan, Pawan Kumar Chaturvedi / Bajrangi Bhaijan rolü ile karşımıza çıkıyor. Diğer oyuncular ise, Karenaa Kapoor-  Rasika rolü ile, Nawazuddin Siddiqui- Pakistani Reporter rolü ile, Sharat Saxena- Dayanand rolü ile karşımıza çıkan belli başlı karakterler oluyor. 

Sevginin Gucu Filminin Konusu Nedir1
Sevginin Gücü Filmi Nerede Çekildi?
Orijinal adı Bajrangi Bhaijaan olan Sevginin Gücü Filmi Nerede Çekildi? işte haberimizin detayında sizlerle.. Duygusal derinliği ve etkileyici hikayesiyle izleyicileri büyülemeye devam eden Sevginin Gücü" filmi nerede çekildi. 2015 yapımı Sevginin Gücü filmi çekimleri Hindistan'da geçekleşmiştir.

Sevginin Gucu Filminin Konusu Nedir4

Sevginin Gücü Filminin Konusu Nedir?
Etkileyici hikayesiyle izleyicileri büyüleyen ve beyaz perdeden televizyon ekranlarına taşınan “Sevginin Gücü” filminin konusu merak konusu oldu. 2015 yılında Hindistan'da çekilen Sevginin Gücü filminin konusu, doğuştan konuşamayan bir kız çocuğunun ve onun hayatına dokunacak bir adamın hikayesini anlatıyor. Annesi, kızının tedavi edilmesi için elinden geleni yapıyor ve onu Pakistan'dan Hindistan'a götürmeye karar veriyor. Ancak bu yolculukları, küçük kızın hayatını tamamen değiştiriyor. Tren yolculuğu sırasında kaybolan küçük kız bilmediği bir yerde tek başına kalır. Kızın yolu, adı Bajrangi olan bir adamla kesişir. Ailesini bulmak için yola çıkan ikili, kendilerini macera dolu bir yolculuğun içinde bulur.

Kaynak: HATİCE KARACA