Son dakika deprem mi oldu ? 4 büyüklüğündeki deprem korkuttu

Deprem-1

Vatandaşlar, "Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. Anlık deprem verilerine ulaşmak için resmi kaynaklar ve deprem takip siteleri en güvenilir adreslerdir. Kandilli Rasathanesi ve AFAD gibi kurumlar, Türkiye ve çevresindeki depremleri detaylı bir şekilde izleyip güncel bilgiler sunar. Son depremler, şiddetleri, derinlikleri ve merkez üsleri hakkında bilgiler anlık olarak paylaşılmaktadır.

Adiyaman Sincikte Deprem

Bugün deprem olup olmadığını öğrenmek için, son dakika depremlerini Kandilli Rasathanesi'nin güncel listesinden takip edebilirsiniz. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, meydana gelen depremleri sürekli olarak izleyip listelemeye devam ediyor. Peki, bugün deprem yaşandı mı? En son deprem nerede meydana geldi? İşte önemli depremler hakkında bazı detaylar:

Image-1818

AFAD AÇIKLADI O İLDE DEPREM OLDU

AFAD, 14.22’de yaptığı açıklamada, “AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre merkez üssü Manisa olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir” şeklinde duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de

Kaynak: İHA