2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Hadimli olup Rauf Denktaş Mahallesi'nde ikamet etmekte olan 76 yaşındaki Mehmet Yıldırım vefat etti.

2 ay önce Gündem

Anestezide kullanılan bir ilaç olarak karşımıza çıkan Ketamin insanlar tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki Ketamin Nedir Ne İçin Kullanılır? Ketamin Kullanımı Zararlı Mı? gibi merak edilip araştırılan birçok sorunun cevabı haberimizin detayında sizlerle.

2 ay önce Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yolun karşısına geçmekte olan yayanın otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada yaya yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Adana'da çuval içinde battaniyeye sarılı halde kıyıya vurmuş erkek cesedi bulunmasının ardından cinayet dedektifleri olayı aydınlattı. Dedektifler, ölen kişinin cep telefonundan Kars'ta sinyal alıp katili yakaladı. Katil, öldürdüğü arkadaşının telefonunu kullansın diye oğluna yollayınca yakayı ele verdi.

2 ay önce Asayiş

Adana'da toplu taşıma araçlarının gereksiz korna basmasından dolayı trafik polisleri yaptığı 1 saatlik çalışmada sürücüleri ceza yağmuruna tuttu. Ceza yiyen bir sürücülerden biri, "Kornaya bastığımı bile farkında değilim" derken başka bir sürücü de, "Saatime yetişmeye çalıştığım için kornaya bastım” dedi.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Akşehir ilçesinde bir kişi ağabeyini tabancayla vurarak öldürürken, annesini de ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan katil zanlısı, polis ekiplerince Afyonkarahisar'da yakalandı.

2 ay önce Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı Irak’ın kuzeyinde bulunan Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve 25 hedefin vurulduğunu açıkladı.

2 ay önce Dünya

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, 13 Temmuz’da suikast girişimine uğradığı Pensilvanya'da yeniden miting yapacağını duyurdu.

2 ay önce Sağlık

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve paydaşlarının, 2030 yılına kadar hepatitin ortadan kaldırılması hedefine doğru ilerlemek için büyük çaba sarf edildiğini belirten Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, “Viral hepatit, dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkilemekte ve her yıl 1 milyondan fazla ölüme neden olmaktadır. Türkiye’de ise 3 milyondan fazla kişide hepatit B, 300 bin kişide hepatit C mevcuttur” dedi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu yıl sıcak hava iklim koşulları nedeniyle tüm ürünlerde olduğu gibi ekşikara üzümleri de normalden yaklaşık 15 gün erken olgunlaşıyor.” dedi.