2 ay önce Karaman Haberleri

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman gümüş fiyatları araştırılıyor. Karaman Gümüş Fiyatları, Karaman Gümüş Yüzük Fiyatları Ne Kadar? Peki 1 Ağustos 2024 Perşembe gümüş ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Karaman Haberleri

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman altın fiyatları araştırılıyor. Peki Karaman’da 1 Ağustos 2024 Perşembe gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Asayiş

Karaman’a bağlı Sudurağı kasabasında meydana gelen olayda yerde bulunan poşetin içerisinde 137 Bin Lira para  bulan duyarlı vatandaş parayı jandarma ekiplerine teslim etti.

2 ay önce Ekonomi

Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile KKM’ye yüzde 5 ile 7,5 arasında stopaj getirildi.

2 ay önce Gündem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

2 ay önce Gündem

Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), ağustos ayında geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife tablosunu yayımladı.

2 ay önce Asayiş

Karaman merkeze bağlı Mesudiye köyünde bisiklet süren 8 yaşındaki çocuğa çoban köpeği saldırdı. Köpeğin saldırısına uğrayan çocuk sırtından yaralandı.

2 ay önce Tarım

Yılmaz Babaoğlu İlkokulu, bu yıl bir ilke imza attı. Okul bahçesinde yeşeren elma fidanları, ilk meyvelerini verdi ve bu özel hasat, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve Tarım ve Orman İl Müdürü Hatice Bulut’un katılımıyla gerçekleştirildi.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da Fahri Özel vefat etti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Adaylık döneminden itibaren halkın içinde olan ve vatandaşlarla sıcak diyaloglar geliştiren Başkan Yeşildaş, belediye başkanı olduktan sonra da aynı tavrını ödün vermeden sürdürüyor.