2 ay önce Gündem

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), faizsiz 400 bin TL konut kredisi imkanı sunuyor. Bu müjde, düşük faiz oranlarının etkili olduğu günümüzde nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlar için büyük bir fırsat. Kredi başvurusu, T.C. Ziraat Bankası ve T.C. Halk Bankası şubelerine doğrudan yapılabilecek. Detaylar ve başvuru şartları haberimizde!

2 ay önce Asayiş

Gaziantep'te, bir aracın çarpıp savurduğu ineğe karşı şeritten gelen hafif ticari araç çarptı. İneğin, hafif ticari aracın ön camından içeri girdiği feci kazada hafif ticari araçta bulunan 3 kişi yaralanırken inek telef oldu.

2 ay önce Asayiş

Karaman’dan İstanbul, Ankara, Konya ve Eskişehir’e yapılan yüksek hızlı tren seferleri güncellenmiş saatleri ve bilet fiyatlarıyla yolcuların hizmetinde. Seferler, konforlu yolculuk deneyimleri sunarken, biletleri online, istasyon gişeleri veya çağrı merkezi aracılığıyla kolayca satın alabilirsiniz. Detaylar ve güncel fiyatlar haberimizde!

2 ay önce Asayiş

Konya’da yakındaki yaya üst geçidini kullanmayarak caddeden karşıya geçmek isteyen kişiye otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 ay önce Sağlık

Üroloji Uzmanı Dr. Cem Şah, herhangi bir hastalık yoksa su tüketimini idrar rengi açık olacak şekilde artırmanın hem böbrek taşından korunmak hem de genel sağlık açısından oldukça faydalı olduğunu söyledi.

2 ay önce Asayiş

Antalya'da bir kişi evinin bahçe kapısındaki sürgülü demir kapıyı açarken elektrik direğinden kopan telin kapıya isabet etmesi sonucu akıma kapılarak yaralandı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? Karaman'da Hava Durumu soruları Karamanlı vatandaşlarımız tarafından aratılıyor. Peki Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? İşte detaylar...

2 ay önce Asayiş

Mersin'de bir kadının, birçok esnafa ait stant ve tezgahta bunulan ürünleri dağıtarak kaçması güvenlik kameralarınca kaydedildi.

2 ay önce Ekonomi

Sosyal medyada kullanıcılar Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Dolar ve Euro'nun güncel değerleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Dolar ve Euro'nun güncel kuru nedir?, Dolar ve Euro'nun Türkiye'deki piyasa koşulları üzerindeki etkileri nelerdir?, Günlük döviz kuru değişimleri hakkında bilgi almak için hangi kaynaklar kullanılabilir? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar...

2 ay önce Asayiş

Konya'da 12. kattaki evinin balkonundan atlayan şahıs, o sırada zemin katta bulunan iş yeri sahibinin üzerine düştü. Balkondan atlayan şahıs hastanede hayatını kaybederken, iş yeri sahibinin hastanedeki tedavisi sürüyor.