2 ay önce Spor

2024 Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Beşiktaş yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce Süper Kupa’da 2 kez rakip oldu.

2 ay önce Asayiş

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya ile ABD arasında varılan anlaşma çerçevesinde MİT koordinasyonunda gerçekleştirilen esir takasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Müttefiklerimiz Türkiye, Almanya, Polonya, Slovenya ve Norveç zorlu ve cesur bir karar vererek bizim yanımızda durdular, minnettarım” dedi.

2 ay önce Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin davasına olan desteğimizi ve Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı göstermek amacıyla, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin şehadeti sebebiyle, yarın 1 günlük milli yas ilan edilmiştir" dedi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Kazımkarabekir Belediyesi, parkları daha güvenli ve modern hale getirmek amacıyla Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların sürdüğünü duyurdu. Belediye, çocukların keyifle oyun oynayabilecekleri yaşam alanları oluşturmak için hummalı bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

2 ay önce Gündem

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram’a erişim engeli getirildi.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Çukur köyünden olup Çukur köyünde ikamet etmekte olan Turgut Koç (59) vefat etmiştir.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Karapınar ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan yakınlarını ziyarete gelen ailenin içerisinde bulunduğu araç yoldan çıkarak takla attı.

2 ay önce Asayiş

Antalya'da sevgilisini ormanlık alanda taşla başına vurarak, olaya şahit olan sevgilisinin 8 yaşındaki oğlunu da evde ellerini ve ayaklarını bağlayıp, boğarak öldüren şüpheli jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da otomobille motosikletin çarpışma anı saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken motosiklet sürücüsünün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.