2 ay önce Asayiş

Bursa'da ayrıldığı dini nikahlı eşinin camiden selasını okutunca gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece 'tehdit' suçundan ev hapsi cezası verilen şahıs, yürütülen soruşturmada ‘ısrarlı takip' suçundan tekrar hakim karşısına çıktı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce Magazin

Mahmut Tekdemir Kimdir ve Nerelidir? Mahmut Tekdemir  Evli Mi? Mahmut Tekdemir Hangi Takımlı? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Gündem

Hindistan'ın Kerala eyaletinde şiddetli yağış sonrası toprak kayması yaşandı ve birçok kişi hayatını kaybetti. Hindistan bu haberler üzerine birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Hindistan Neyi ile Meşhur? Hindistan’da Gezilecek Yerler Neresi? gibi merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.

2 ay önce Asayiş

Bursa'da bir şüpheli gece vakti girdiği evden 5 bin lira çaldıktan sonra kaçmak isterken balkondan düştü. Omzundan sakatlanan şüpheli kendi imkanlarıyla gittiği hastanede tedavi olduktan sonra polis ekiplerince yakalandı.

2 ay önce Gündem

Şıhıl Mahşi Hangi Yöreye Ait? Şıhıl Mahşi Nedir? Şıhıl Mahşi Tarifi? Şıhıl Mahşi İsmi Nereden Geliyor? Detaylar haberimizde..

2 ay önce Asayiş

Konya'da otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Yollarbaşı köyünden olan Yusuf Aydınlı’nın torunu, Adem ve Zübeyde Aydınlı’nın kızları Hatice Yalçın trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

2 ay önce Tarım

Mersin’in Mut ilçesinde başlatılan gelir getirici tür ağaçlandırmaları çerçevesinde 6 yıl önce dağıtımı yapılan Antep fıstığı ağaçları ilk ürünlerini verdi.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Ilgın ilçesinde cezaevi firarisi bir kişi, eski kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni kapsamında Ece Seçkin, Karaman’da muhteşem bir konser verdi.