2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Ambar köyünden olup Beylikdüzü'nde ikamet etmekte olan Nevzat Birol Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da bazı bölgelerde planlanan elektrik kesintileri iptal edildi.

2 ay önce Gündem

Ekranların güzel oyuncusu Esra Bilgiç’in birçok yönü merak ediliyor. Peki Esra Bilgiç Hangi Okulda Okuyor? Esra Bilgiç Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.

2 ay önce Sağlık

Ulusal Kanser Tarama programı kapsamında, mamografi cihazı bulunmayan ilçelerimizin meme kanseri taramalarına erişimi için Mobil KETEM Tırı gezici olarak hizmet sunmaktadır. Mobil KETEM tırı Sarıveliler ilçesindeki taramaların ardından Başyayla ilçesine konuşlandırıldı.

2 ay önce Sağlık

Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Adem Özdemir, hiperhidrozis olarak bilinen aşırı terlemenin, kişinin sosyal hayatına zarar verebilen ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bir hastalık olduğunu söyledi.

2 ay önce Gündem

Esra Bilgiç ve Ali Bilgiç Kardeş Mi? Esra Bilgiç Kim? Ali Bilgiç Kim? Detaylar haberimizde..

2 ay önce Asayiş

Bursa'da seyyar satıcılar arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Ayağına mermi isabet eden adamı 2 numara büyük ayakkabısı kurtardı

2 ay önce Asayiş

Konya'da maddi hasarlı kaza yapan otomobilini çekiciye yüklemeye çalışan sürücü, başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

2 ay önce Spor

Milli atlet Ersu Şaşma, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları erkekler sırıkla atlama finalinde 5.85 metrelik atlayışıyla olimpiyat 5.’si oldu.

2 ay önce Gündem

Nursel Ergin Evi Neden Terk Etti? Nursel Ergin Hayatı? Nursel Ergin Nereli? Nursel Ergin Kim? Detaylar haberimizde…