2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Alanyalı olup Atatürk Mahallesinde ikamet etmekte olan Kasım Kuzu (56) vefat etmiştir.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Şıhlar köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Emin Uysal (78) vefat etmiştir.

2 ay önce Asayiş

Antalya'da kamyonetin kasasından düşen kulübe faciaya neden oldu. Kulübeyi almak için sol şeritte geri geri giden kamyonete çarpan ve hurdaya dönen aracın sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Karamanlı olup Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet etmekte olan Naciye Güneş (81) vefat etmiştir.

2 ay önce Asayiş

Adana'nın Kozan ilçesinde, Adana istikametinde ilerleyen otomobil ile traktör çarpıştı. Kazada traktör ters dönerken araçlarda bulunun 3 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Mersin'de bir vatandaş muayene için gittiği hastanede sıra beklerken kalp krizi geçirip yere düştü. Doktorların müdahalesi ile kalp masajı yapılan hasta, daha sonra anjiyo işlemi uygulanarak hayata döndürüldü.

2 ay önce Gündem

Yazılım Mühendisi ve Siber Güvenlik Uzmanı Mehmet Burak Torun, Instagram'a girmek için VPN kullanan kişileri uyararak, “Son zamanlarda gelen vakalardan bir tanesi; banka hesaplarının tamamen ele geçirilmesi. Onun içindeki paraların anında çalınması. Bunun dışında da sosyal medya hesaplarının kapatılması. VPN'den sonra birçok vaka gelmeye başladı” dedi

2 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig’de 67. sezon yarın oynanacak Galatasaray-Hatayspor karşılaşmasıyla başlayacak. Lig tarihinde Galatasaray en çok şampiyon ve en fazla puanla şampiyon takım, Beşiktaş namağlup tek şampiyon ve Fatih Terim en çok kazanan teknik direktör olarak yer alıyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü Hatice Bulut ve beraberindekiler süt mısırı hasat şenliğine katıldı.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) ait bir yurdun zemin katında bulunan jeneratörün arıza yapması sonucu oluşan yoğun duman paniğe neden oldu.