2 ay önce Asayiş

Karaman’da sabah saatlerinde gelen bir ihbarı değerlendiren polis ve sağlık ekipleri, 88 yaşındaki kadını evinde  ölü olarak buldu.

2 ay önce Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Instagram yetkilileriyle yürüttüğümüz görüşmeler neticesinde ortak bir çalışma yapma sözü vermeleri üzerine saat 21.30'da erişim engelini kaldıracağız" dedi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da yaşayan 11 yaşındaki Yusuf Yıldız, babasıyla birlikte biriktirdiği yüzlerce üründen oluşan antika koleksiyonunu açtığı sergide sergiliyor.

2 ay önce Asayiş

Konya'da anne ve kızı sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. O anlar anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da Cumartesi günleri kurulan semt pazarının nabzını tutmak için Karaman’ın Sesi Gazetesi olarak pazarda yerimizi aldık. Ürünlerin fiyatlarına baktığımız ve pazarın nabzını tuttuğumuzda hem vatandaş hem de esnaf ürünleri pahalı buluyor.

2 ay önce Kültür ve Sanat
2 ay önce Kültür ve Sanat
2 ay önce Kültür ve Sanat

Rüyada görülen ayı, gücü ve kuvveti de temsil ediyor. Gördüğümüz rüyalara anlam yüklemeye devam ediyoruz. Peki Rüyada Kahverengi Ayı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ayıdan Kaçmak Ne Anlama Gelir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle...

2 ay önce Kültür ve Sanat

Merak edilen rüya tabirlerinden olan ve sık sık arama motorlarında karşılaşılan sorulardan olan Rüyada Ayının Kaçtığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ayı Neyi Temsil Eder? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Asayiş

Karaman’da öğle saatlerinde meydana gelen kazada yabancı plakalı lüks cip ile hafif ticari araç çarpıştı.