2 ay önce Ulusal

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinesinde düzenlenen operasyonda binlerce kişinin verilerini ele geçiren siber casus ağı çökertilerek 11 kişi tutuklandı.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Hadim ilçesinde serinlemek için gölete giren genç boğularak hayatını kaybetti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da Instagram üzerinden e-ticaret faaliyetleri yapmakta olan 20 yaşındaki Mustafa Emirhan Pirgon, sosyal medya platformu Instagram’ın kapanması üzerine bu durumdan olumsuz etkilendi ve “Instagram açılırsa lokma dağıtacağım” dedi. Instagrama erişimin 9 gün aradan sonra açılması üzerine sözünü tutan genç girişimci, Karaman Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda 500 kişilik lokma döktürüp dağıttı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Gazete Anadolu İmtiyaz sahibi Ayşe Oğuz ve Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz’un evlatları Okyanus Oğuz sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Ilgın ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve bir saatlik çalışmayla kontrol altına alınan yangında 15 hektarlık alan kül oldu.

2 ay önce Genel

2024 yılı haccı için yapılan kura çekiminde kesin kayıt sırası gelmeyen veya sırası geldiği halde vazgeçme, erteleme gibi nedenlerle hacca gidemeyen vatandaşlarımızın kayıtları bu yıl otomatik olarak yenilenmeyecek.

2 ay önce Güncel

Konya'da bir düğün salonunda yanlarından uzaklaşan çocuğu yakaladıktan sonra öfkeyle havaya kaldırıp yere atan baba gözaltına alındı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Nuriye Okur’un cenazesine katılmak üzere Karaman’a geldi.

2 ay önce Asayiş

Mersin’in Tarsus ilçesinde yol verme nedeniyle başlayan sözlü tartışma daha sonra silah vurulmayla son bulmuş ve üç kişi yaralanmıştı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Türk Kızılay Karaman İl Merkezi Başkanı Adem Küçükyarma konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Karaman ilimizde 12-16 Ağustos 2024 tarihlerinde her gün saat 12:00-18:00 arasında Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kan alma tırı, kan alma ekiplerimiz tarafından faaliyet gösterecektir.