2 ay önce Kültür ve Sanat

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Tekin Bayrak tarafından hazırlanan "Kültürel İz-ler" adlı kişisel resim sergisi açıldı. Sergi, KMÜ Yunus Emre Kültür Evi'nde ziyaretçilere kapılarını açtı.

2 ay önce Karaman Haberleri

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve toplam 11 ili etkileyen büyük depremin ardından, Türkiye genelinde deprem riski düşük olan illere göç hareketliliği hız kazandı. Bu illerin başında gelen Karaman, 2023 yılında 15 bin 156 kişi tarafından göç aldı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Eğitim-Bir-Sen Şubesi tarafından düzenlenen yazar-okur buluşmasının bu haftaki konuğu, öykü yazarı Esra Kılıç Türedi oldu.

2 ay önce Ekonomi

Otomotiv ve emlak piyasalarında spekülasyon ve manipülasyonlar yapılarak fiyatların şişirilmesine karşı 1 Kasım 2023 tarihinde ilan sitelerine kimlik doğrulama ve tapu doğrulama zorunluluğu getirildiğini dile getiren Bakan Bolat, yanlış ilan verenlere 100 bin lira ceza uygulaması getirildiğini hatırlattı.

2 ay önce Asayiş

Konya'da  yolun karşısına geçmek isteyen 19 yaşındaki genç kız otomobilin çarpması sonucu hayata tutunamadı.

2 ay önce Asayiş

Aksaray'da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan sürücü ve polis arasında kovalamaca yaşanırken, yaşanan kovalamaca kameralara da yansıdı.

2 ay önce Asayiş

Antalya’nın Alanya ilçesinde el freni boşalan safari aracının uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada anne hayatını kaybederken 1 yaşındaki kızı ise yaralandı.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ 195 daimi işçi alımı yapacak. TCDD işçi alımı başvuru şartları neler? TCDD 195 daimi işçi alımı için son başvuru tarihi ne zaman? CDD 195 daimi işçi alımı başvuruları nasıl olacak? detayları haberimizde bulabileceksiniz.

2 ay önce Karaman Haberleri

Vali H. Engin Sarıibrahim, Ortaoba köyünün bereketli topraklarında ata tohumundan üretimi yapılan Ortaoba Karpuzu hasadına katıldı.

2 ay önce Asayiş

Mersin’de ailevi sorunları olduğu ileri sürülen bir kişi evini ve otomobilini yaktıktan sonra tarım ilacı içerek hayatına son vermek istedi. Olay yerine sevk edilen ekipler şahsı hastaneye kaldırırken, yanan ev ve araç itfaiye tarafından söndürüldü.