2 ay önce Asayiş

Antalya'da tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli olarak çıkıp geri teslim olmayan firari, yüzerek adaya geçmeye çalışırken denizde yakalandı.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından yapılan drenaj çalışmaları sırasında yolun çökmesiyle belediyeye ait kamyon çukura düşüp yan yattı.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Karaman merkeze bağlı Kızık Köyünden olan ve  Karaman’da ikamet etmekte olan Hasan Hüseyin Birel’in eşi Habibe Birel 91 yaşında vefat etti.

2 ay önce Eğitim

Üniversite hayali kuran öğrencilerin 8-9 Haziran’da katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nın tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni üniversiteye başlayacak öğrenciler üniversite kayıtlarının ne zaman olduğunu araştırıyor. Peki Üniversite Kayıtları Ne Zaman 2024? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.

2 ay önce Ulusal

Senelik iznini kullanmak üzere Aydın'ın Didim ilçesine giden evli ve iki çocuk babası gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Ermenekli olan Karaman’da ikamet etmekte olan Seher Alagöz 51 yaşında vefat etti.

2 ay önce Sağlık

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3'ü uzman ve 2'si pratisyen olmak üzere beş hekimle kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

2 ay önce Asayiş

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda pizza kutusunun altında bonzai ele geçirildi.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman’da Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Oktay Bozoğlu erken yaşta ölümüyle sevenlerini üzdü.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Türkiye'de 20 ilde yasal izinle başlatılan kenevir ekiminin pilot olarak Konya'nın Çumra ilçesinde uygulamaya konulmasının ardından, bölgedeki kenevir üretiminin başarılı sonuçlar verdiğini belirtti. Anadolu Üretim ve Pazarlama Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen ekim faaliyetleri yerinde incelendi.